Kruki mako panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

WhyYouLooser

Újonc
2025. 05. 27.
20
3
LS karakter
Charles Luciano
Panasztevő InGame neve:
Charles Luciano

Panaszra tett személy InGame neve:
Kruki Mako◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►Éledés után megölt mind a 4-ünket

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
►Egy sikertelen kút után amin meghaltunk oda jött és ooc elkezdte mondani a magáét,majd lelőtt mind a 4-ünket ◄

A történet annyi,hogy az egész rp után az úr ooc folytatta a dolgot,majd elment gyalog,mi pedig ugyanarra mentünk kocsival,megálltunk melette,hogy folytassuk az eszmefuttatást majd lelőtt minket aztán kis is nevetett ahogy a bizonyitékhoz csatoltam.

szia azt miert nem mondod bele hogy el akartatok utni csak sikertelen probalkozas volt?
Ki akart elutni? Melled altunk meg,sot 20-al nemis igazan tudtunk volna elutni,kezdjuk ott hogy mar kutra is ugy jottetek ki,hogy egyik tarsadnak meg halalangyal volt a feje felett,aztan meg lelosz mind a 4-unket meg meg xd zel is?

A történet annyi,hogy az egész rp után az úr ooc folytatta a dolgot,majd elment gyalog,mi pedig ugyanarra mentünk kocsival,megálltunk melette,hogy folytassuk az eszmefuttatást majd lelőtt minket aztán kis is nevetett ahogy a bizonyitékhoz csatoltam.
szia mert halál után mondtam hogy adjátok át a lőszert mert a köteg oda veszett. Egyébként meg elég szép TK volt. ( videon ottvan hogy TKzattok egymast.)

nem a semmiert. Minek probalsz meg el ütni utána meg mint aki semmit nem csinált. Irsz egy PK-t.
Megcsak nemis en vezettem,es senki nem probalt meg elutni,ez nagyon messze all attol,a kocsi sem ert hozzad,meg max 20 al mentunk,erre te ugydontesz hogy kilosz mind a 4 unket? Rakd fel inkabb az egesz videot aztan meglatjuk mit mond a biralo admin.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.