Kriszzzz - jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kriszzzz

Újonc
2025. 07. 14.
1
0
LS karakter
Alexander D West
LV Karakter
Alexander D West
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Neved / Életkorod / Account ID-d.
Krisztián, 17. Az account ID-m 4510.
- UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)
- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Naponta 6-8 órát tudnék fordítani a szerverre.
- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Szeretek csapatban dolgozni, csapat játékosnak tartom magamat, megbízható illetve kitartó vagyok és nagyon nagy a türelmem.
- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
2024.11.25-én csatlakoztam a szerverre. Körülbelül olyan 2021 körül kezdtem el RPzni.
- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
SanMtan voltam fő illetve szuperadmin. Pár szerveren voltam még de azoknak a nevükre nem emlékszem.
- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Sziasztok. Krisztiánnak hívnak, 17 éves vagyok. Jelenleg középiskolában tanulok festőnek. Az utolsó évemet járom de szeretnék érettségizni is. Nyári gyakorlatom változó időpontokban történik. Most nyáron vendéglátásban dolgozzom, amit szintén nagyon szeretek. Elég kitartónak tartom magamat, sose hagyom abba azt amit elkezdtem. Esténként szoktam motorozni járni, a kis projektemel. A jogosítványt is tervezzem még ebben a hónapban elkezdeni. Szeretek csapatban dolgozni, én csapat játékosnak tartom magam.
- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Játékosok segítése, szabályzat teljeskörű betartatása.
- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Kórház és a városháza.
A kórháznál élednek újra az emberek halál után, ott van lehetőségük gyógyúlásra is, és az OMSZ is ide szállítja az embereket és itt RPznek.
A városháza, itt jelennek meg a kezdő játékosok, az iratokat is itt van lehetőségük kiváltaniuk az embereknek.

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.