- 2026. 01. 03.
- 25
- 32
- LS karakter
- gualtiero.maravilla
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Levente vagyok, 18 éves.
Account ID-d?
8419
Hány játszott perccel rendelkezel?
>4086
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Levente vagyok, 18 éves, és jelenleg informatikusnak tanulok. Szabadidőmben szívesen programozok és gyakran dawnmtázok, mert ezek igazán kikapcsolnak. Nagyon szeretek kosarazni, ami nemcsak sport, hanem jó közösségi élmény is számomra. Fontosak nekem a barátaim, ezért hétvégén gyakran elmegyek a srácokkal valahova. Érdekel a technológia világa, és hosszú távon is ezen a területen képzelem el a jövőmet.
Mi egy adminsegéd feladata?
A playerek válaszainak megválaszolása, a közösség összetartása valamint ha van egy kezdő játékos és akadnak problémái, nekik segíteni.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Rugalmas, jól tud csapatban dolgozni, segítőkész, jó beszéd- és íráskészséggel rendelkezik.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Szeretném kipróbálni magam ebben a feladatkörben, illetve segíteni a játékosok problémáin.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Rugalmas vagyok, jól tudok csapatban dolgozni. Kitartó is vagyok ezek mellett, illetve aktívnak tartom magam.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
A kötelezőt, illetve még többet is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Az első, az autókereskedés és még pedig azért mert ha járműre van szüksége, mint kezdő akkor ott tudja beszerezni. A második a déli szervíz, azért mert ott általában sok ember van, tud RP-zni illetve persze célszerűen is tudja használni a szerelőt. A harmadik pedig a kórház, ha megsérül, eltörik a keze például, akkor ott tud segítséget kérni, vagy megoldani ezt a problémát.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Kitartó, szorgalmas, rugalmas.
Negatív: Makacsság, túlzott őszinteség, túlzott önállóság.
.png)