Konstantyin Belov-Jelentkezési lap.

• Thread starter Thread starter Belov
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 254
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Belov

Újonc
2025. 08. 10.
26
9
LS karakter
Thommas D Goldberg
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Nevem/Életkor/Account ID-m.
Attilának hivnak,22 éves vagyok,6880.

UCP Előélet.

- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Naponta 4-5 órát az admin feladatok ellátására tudnám forditani.

- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Csapatjátékos vagyok,elég barátságos, tisztelet tudó, türelmes,és segitőkész.

- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
2025.01.31-én kezdtem a szervert, illetve 2017-2018 óta játszok az RP világában.

- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igazából annó SanMta-n voltam admin,RiseMta, FineMta, általában Drake néven voltam ismert.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Attilának hivnak, 22 éves vagyok. Jelenleg külföldön dolgozom a Googlénak. Ahogy engedi az időm szoktam Airsoftozni, focizni, illetve utazni és a srácokkal mindenféle játékokat csapatni. Székesfehérvári lakós vagyok. Általában törekszem arra hogy mindig fejlődjek és ha hibát követek el,azt minél hamarabb ki javitsam és tanuljak belőle. Nagyon szeretek másokon segiteni, és tanácsokat adni bármilyen szituációban. Mindig is valami oknál fogva vonzott az Adminkodás,és törekedtem arra hogy mindig a legjobbat hozzam ki magamból. Mivel előző munkám a Kiskunhalasi Készenléti Rendőrségnél volt, igy nagyon szeretek csapatban dolgozni, és a társaim mellett kiállni és támogatni őket. Általában mindenkinek megadom a tisztelet, és ugyan úgy el is várom,hiszen ez igy korrekt.

- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az admin feladata az a játékosok segitése, RP szabályok betartatása,illetve hogy példát mutasson a játékosok számára.

- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Igazából szinte minden hely fontos a szerveren ami meg van jelölve a Térképen. De ha ki kellene emelni párat akkor:
Városháza: Iratok miatt.
Kórház: Sérülés esetén.
Autoker: Ha megszeretnéd vásárolni álmaid autóját.

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: aDominik és Fox
Szia, mai nap vagy holnapi nap délelőttjének folyamán keress fel egy meghallgatás miatt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.