Kody D Mauro - Jelentkezése.

• Thread starter Thread starter Balix1
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 111

Balix1

Újonc
2025. 05. 14.
18
2
LS karakter
Luis D Kody
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Balix266​
2. Hogyan szólíthatunk? Balix/Balixka.​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 2 873 perc ez jelenleg is növekszik!​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, voltam már egy másik nagyobb szervernél NNI-tag.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Bálint vagyok, 17 éves srác. autószerelőnek tanulok e mellet a Magyar Honvédséget szolgálom, Heves vármegyében élek egy kisebb faluba. Nagyon érdekelnek az autók és a technika világa, ezért választottam ezt a szakmát. Szabadidőmben szívesen motorozok, ez az egyik legnagyobb szenvedélyem. Iskola után gyakran játszom a barátaimmal, ez segít kikapcsolódni egy hosszú nap után. Szeretek új dolgokat tanulni, különösen, ha az a motorokkal vagy autókkal kapcsolatos. Célom, hogy jó szakember legyek, és a jövőben akár saját műhelyt is nyissak.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Segítőkész, türelmes, ha megkérnek valamire a maximumot beleadom.​
Negatív: Használok trágár szavakat, néha lusta vagyok ha olyan történik velem magamban tartom.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Kody D Mauro.​
2. Születési helye, ideje: 1991.06.23 Los Santos korház.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Los Santos Egyetem.​
4. Büntetett előéletű? igen ((ez egy fére vezetett incidens volt.))​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két hónap múlva remélhetőleg már a kiképzés részese leszek, és lelkesen tanulom mindazokat az ismereteket és készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy jó rendőr váljon belőlem. Tudom, hogy az első időszak főként a tanulásról, fizikai és mentális fejlődésről szól, és nagyon várom, hogy bizonyítsam az elhivatottságomat. A célom, hogy a képzés során folyamatosan fejlődjek, és a csapat hasznos tagjává váljak.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Még nem.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először biztonságosan megállítanám a járművet. Ezután odalépnék a vezetőhöz, udvariasan bemutatkoznék, megmondanám a nevemet és a szolgálati jelvényszámomat. Tájékoztatnám, hogy rendőri intézkedés történik, és elmondanám a megállítás okát. Ezt követően kérném a járművezetőt, hogy adja át a szükséges okmányokat: személyi igazolványt, vezetői engedélyt, forgalmi engedélyt. Az ellenőrzés során figyelnék a járműben tartózkodók viselkedésére, és minden esetben udvariasan, de határozottan járnék el be pillantanák még a csomag tartóba is a szükséges felszerelések megléte miatt.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam egyik fegyveres rendvédelmi szerve, amelynek feladata a közrend és közbiztonság fenntartása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az a személy, akinek közvetlenül alá van rendelve az adott rendőr. Ő adja a napi feladatokat, tőle kapja az utasításokat, neki kell elsőként jelenteni bármit.​
A feljebbvaló egy tágabb fogalom minden olyan magasabb rendfokozatú vagy beosztású személy, aki a hierarchiában „felette áll” de nem feltétlenül ő az, akinek közvetlenül jelent.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? önmagában nem befolyásolhatja a közúti bírság mértékét, ha nem bűncselekményről van szó.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Kody D. Mauro vagyok, Los Santosban születtem, a Los Santos Kórházban, 1991. Június 23-án. Egész életemet itt éltem le, ismerem az utcákat, a környéket, és tudom, milyen nehézségekkel jár itt felnőni. Csendes, de céltudatos ember vagyok. Hiszek a tisztességben, és szeretném valami értelmes dologra használni az időmet ebben a városban.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak rám vagy kollégáimra, elsődleges szempont a saját és a közvetlen környezetemben lévők biztonsága. Azonnal fedezéket keresek, és szükség esetén viszonzom a tüzet a jogszabályoknak és a szolgálati előírásoknak megfelelően. majd mind ezek után ha biztonságossá lett valamennyire a terep azonnal megkérem a kollegám ha ül mellettem rádiózza az eseményeket a távszervezetnek és a szervezetünk többi tagjának az erősitést.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Amikor igazoltatás során a csomagtérben droghoz szükséges alkotóelemeket találok, és a tulajdonos azt állítja, hogy nem tudja, mik azok, először rögzítem a helyszíni körülményeket és a személy nyilatkozatát.​
Ezután tájékoztatom az érintettet a talált tárgyakról, és felhívom a figyelmét a jogi következményekre, különösen arra, hogy az ilyen anyagok birtoklása törvényileg szabályozott és súlyos következményekkel járhat. ez után elviszem az őrsre ki hallgatom és meg tesszem a kelőlépéseket az úr/hölgyfelé.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Kapni fogsz egy privát üzenetet fórumon, olvasd el figyelmesen. ))
Tisztelettel:
Deshawn Galloway r.Ezredes