- 2025. 10. 06.
- 6
- 10
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Noel, 18 éves vagyok.
Account ID-d?
>115
Hány játszott perccel rendelkezel?
>15821
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok, Noel-nek hívnak , 18 éves vagyok. Gimnáziumban végeztem, most pedig egyetemre járok Budapestre, vállalkozónak tanulok. Annó sportoltam, fociztam 9 évig, ennek köszönhetően mindkét térdem rossz. Szabadidőmben edzeni járok, játszok, vsportozok, barátokkal találkozok/programozok. Van egy nagy szenvedélyem, a nők. Célom hogy egy sikeres vállalkozást tudjak indítani a jövőben, pontos elképzelésem nincsen még, csak találgatok, ezzel akarok foglalkozni a jövőben.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Reportban azok kérdések megválaszolása amit kimerítik egy adminsegéd hatáskörét , játékosoknak segítség nyújtása, adminok segítése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd türelmes, segítőkész és gyors. Érthető választ ad a kérdésekre.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretnék valami újat kipróbálni, szeretném segíteni a szerverén levő játékosokat valamint az adminokat munkámmal.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Régóta játszok MTA szervereken, segítőkész vagyok. Sokat tudok aktív lenni egyetem végett.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Amikor a szerveren fent vagyok, mindig lesz időm rá.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Autóker, minden játékos célja egy autó megvétele, szerintem ezeken a szervereken mondhatni létfontosságú egy autó.
Pláza, ott megtalál mindent: bank, ruhabolt, bolt, úgy gondolom ez hasznos lehet egy kezdő játékos számára.
Városháza, itt tudja kiváltani az okmányait, tájékoztatnám a munka lehetőségekről.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Gyorsan tanulok, segítőkész vagyok, pozitívan állok mindenhez. Alkalmattán kapkodok, kritikus vagyok, ha valami nem érdekel nehezen veszem rá magam hogy időt fordítsak rá.
.png)
.png)