Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 222. Mesélj magadról pár mondatban. Kovács Máté, jelenleg a határrendészet területén dolgozom, több éves tapasztalattal. Eddigi karrierem során a problémamegoldás és a csapatmunkára építő környezetekben éreztem magam igazán otthon. Maximálisan érdeklődöm a hivatás iránt, és mindig arra törekszem, hogy hozzájáruljak a sikeres csapat munkájához.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Elhivatottság, előzetes tapasztalat, problémamegoldó készség, kommunikációs kiemeltség.4. Mióta játszol a szerveren? Körülbelül egy hete találtam rá. Ismerőseim ajánlásával.4.1 Játszott perceid száma: 200 (Ezen szerveren most kezdtem, mindenféleképpen színvonalas szerepjáték tagja szeretnék lenni.4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 5-6.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Korábban szintén hivatásos állományban szolgáltam, valamint IRL jelenleg is!6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) 2023.02.27-2023.08.10 ORFK 'Kien Mandela' (Másik város), 2024.03.18-2024.07.03 'Eliot Kien' NNI. (Másik város)7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Minden helyzetben a professzionalizmusra, a felelősségteljes döntéshozatalra és a csapatmunkára építkezem. Erős fizikai és mentális felkészültséggel rendelkezem, és képes vagyok a legstresszesebb helyzetekben is hideg fejjel, gyorsan döntéseket hozni.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Feldatai közé tartozik.: Terrorcselekmények megelőzése és megakadályozása.Fegyveres beavatkozás veszélyes helyzetekben (pl. túszejtés, terrorfenyegetés).
Kiemelten védett személyek őrzése, mint állami vezetők vagy fontos külföldi vendégek.
Jogkörrel rendelkezik.: Alkalmazhat titkos megfigyelést és adatgyűjtést, ha terrorgyanú áll fenn.
Fegyveres erő alkalmazása veszélyes helyzetekben.
Speciális eszközöket használhat, például páncélozott járművek, különleges fegyverek.
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Kien Lonya Maradhek2. Születés helye: Angel Pine3. Születés ideje: 1993. 07. 21.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: ElektroműszerészElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Angel Pine, Winter ST. 4.11. Telefonszáma: +38-76-451-9052Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Maple Grove Elementary School. (Általános iskola)
- Riverside High School. (Középiskola)
- Tech Valley Institute of Electronics. (Elektronikai szakiskola)
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Felsőfokú elektronikai végzettség, mesterképzés.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: -3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[x] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [x] Igen.[ ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát: Másik városba költözés.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: -6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: -7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[x] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, Francia
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.: -
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Angel Pine, 2025.11.20.
Kien Lonya Maradhek
Kien Lonya Maradhek