Kenndy Di Lucy - Croxy

Alvilágiak

Újonc
2025. 05. 11.
18
5
Los Santos
LS karakter
Kenndy Di Lucy
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Kenndy Di Lucy
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Croxy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Shotgunnal lőttem átt falon, nem szándékos volt, nem közölte senki sehol hogy átt lehet lőni admin ügyek voltak de azt nem tudtam hogy csak egyenessen is átt lehet lőni a falon
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Logot itt találod: LOG Videót pedig itt: VIDEO
Megjegyzés:

► Nem tartom jogosnak a birálatát.

Meg ne haragudj meg milyen reggeli video / log ról beszéltél? Délben keltem és a videóban 16:44 óra volt…. , reggel és 16:44 az eltérik. “Pacsi zsacsi”

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.

Sziasztok!
Szerintem leirtam már elég unalmas, hogy folyamat ez van kihasználva arra, hogy levigyétek a rampet/ megöljetek valakit. Ban-t azért kaptad mert ez már a második esetted volt az nap, csuhy megtalálja a klipekket az ucp-den.

Szia
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.

Sziasztok!
Szerintem leirtam már elég unalmas, hogy folyamat ez van kihasználva arra, hogy levigyétek a rampet/ megöljetek valakit. Ban-t azért kaptad mert ez már a második esetted volt az nap, csuhy megtalálja a klipekket az ucp-den.
Arról nem tehetek hogy egy ( alap gta san andreas hiba / mta hiba ) , 2 alkalommal használtam, szóban szólhatál volna le tettem volna, de thx.

Szia

Arról nem tehetek hogy egy ( alap gta san andreas hiba / mta hiba ) , 2 alkalommal használtam, szóban szólhatál volna le tettem volna, de thx.

Mint leirtam az ügy közben számtalanszor el lett mondva hogy bugkihasználásnak számít, és azt is leirtam, hogy nem fogok eltekinteni mert mindig el van nézve és ugyanugy folytatva van.