Kekszy Jelentkezése adminisztrátornak

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kekszy_

Újonc
2025. 04. 28.
1
0
LS karakter
-
LV Karakter
-
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID:
Filip // 19 // 3046
UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Nyilván arra törekednék, hogy minél többet legyek dutyba, napont ez olyan 3-4 órát takar.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Elég jó csapatjátékosnak tartom magam. Nagyon szeretek emberekkel dolgozni azért a célért hogy egy közösség jobb legyen. Magamat szabálykövetőnek tartom, ami az RP-ben sokszor jól jön (látszik is az UCP-en) és admin ügy kezelésben is.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Mielőtt a szerver bezárt az előtt kezdtem el többet játszani a szerveren, RP-t körülbelül 5-6 éve játszom persze ez idő alatt voltak kisebb-nagyobb kihagyások.
Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen voltam. // SureMTA Admin 5 // AstralMTA Admin 5 // SealMTA Admin 1 // Mindenhol Kekszy néven voltam megtalálható.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Mint fentebb írtam Filipnek hívnak, jelenleg személyszállításban sikerült elhelyezkednem. Szabadidőben általában játszom vagy autókázom, rengeteget foglalkozom az autóval amikor időm engedi mindig szépítgetem vagy javítok rajta valami kis hibát. Rendészetin végeztem de nem abban helyezkedtem el, eddigi terveim szerint nem is fogok a jövőben sem.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Szerveren lévő szabályok betartatása, kisebb konfliktusok kezelése illetve játékosok segítése. Az is Fontos az hogy az adminisztrátor türelmes legyen a játékosokkal és egyenlő döntéseket hozzon a játékosokkal szemben. Amikor az adminisztrátor szolgálaton kívül tartózkodik akkor is olyan példamutatást kell tegyen mind amikor szolgálatban van tehát ha ezt egy kezdő játékos látja akkor ne a komolytalanságot lássa hanem a komolyságot, illetve ne ezt a példát kövesse.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Legfontosabb szerintem a városháza itt tudja egy kezdő játékos elkezdeni a szerveren lévő "életét". Íratokat itt tud igényelni majd egy jövedelmező munkát felvenni amire tudja építeni a szerveren lévő életét.

Szia, a lapod a vezetőség döntése alapján ELFOGADÁSRA került!
Gratulálunk!
Keress fel egy Főadmin / Szuperadmint privát üzenetben itt fórumon

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.