Karakter történet

erikbabos228

Újonc
2025. 08. 29.
2
0
LS karakter
Escobar Filiphino
Emlékszem, amikor először kerültem közel a kartellhez. Nem voltam hős, csak valaki, aki rossz helyen volt rossz időben. Egy kis melóval kezdődött, futárként, aztán egyre mélyebbre húzott az egész. Pénz, hatalom, félelem – gyorsan megszokja az ember. Egy idő után már nem is kérdeztem, mit viszek vagy kinek. Csak tettem a dolgom.
Aztán minden szétesett. Egy balul elsült ügylet, rendőrök, árulás… végül eltűntem. Évekig próbáltam tiszta maradni. Dolgoztam itt-ott, csendben éltem, de a múltam mindig ott volt a fejemben. Nem tudtam elfelejteni, milyen érzés volt, amikor számítottam valahol.
Most megint ott tartok, hogy visszahúz az a világ. Nem ugyanaz az ember vagyok, de tudom, hogy még mindig megvan bennem az, ami akkor kellett: hideg fej, gyors döntések, lojalitás. Egyedül viszont nem megy. Ez nem az a játék, amit magányosan játszol.
Ezért keresek most egy másik csoportot. Olyat, ahol nem kérdeznek túl sokat, de tisztelik, amit hozok az asztalra. Nem a pénz miatt csinálnám… legalábbis nem csak azért. Inkább azért, mert ez az egyetlen világ, ahol valaha igazán otthon éreztem magam.
És talán ez a legveszélyesebb az egészben. És azóta már volt több álnevem is hogy ne találjanak rám se a rendőrök se a kartel....
Most Drahoslav Drogo néven futok amíg más nem jön szóba Na szóval volt még dolgom fegyverekkel is eladás és vétel szállítás és ember rablásal is de az csak egyszeri eset volt ATMet is raboltunk spanommal volt hogy egy nap többször is próbáltunk jól időzíteni mindig vártuk hogy valamit raboljanak pl aránybank és így a rendőrök többsége ott volt ezzel is időt nyer e de persze ültem már börtönben is rosszul alakultak a dolgok akkoriban de van az a mondás hogy "ami nem öl meg az megerősít" és szerintem ez teljes mértékben igaz