Karakter történet

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Csiszarr

Újonc
2025. 09. 01.
5
0
LV Karakter
Wyatt Isaac
Név: Felipe Cabrera Olmeda
Születési hely: Madrid , Spanyolország
Kor: 24 év
Nemzetiség: Spanyol
Előélet:
Spanyolországban születtem 2001 ben 18évesen belekóstoltam az illegális tevékenységbe hamar gazdaggá váltam belőle.Eleinte kisseb drogkereskedelembe vettem részt amely gyorsan virágozó üzletté alakult ki.Soha nem volt elég a pénz számomra így el kezdtem a rablásokat is művelni ezalatt Benzinkút,Bank,ATM, rablásokat értek.Aztán beütött a krak körözést adtak ki ellenem egy balul elsült akció végett így el kellet hagynom a hazámat,LosSantosba evett a fene és itt folytattam amit elkezdtem eleinte egyedül csináltam ekkor még nem folyt be belőle sok pénz.Egyszer láttam egy hirdetést munkával kapcsolatba nem is tétlenkedtem bele vágtam.Eleinte egy fánkozóba dolgoztam majd egy nap rám villant a szerencse.Kiderült végül hogy az a bizonyos fánkozó egy maffia kezében van és egy teszt után ami eléggé ilyesztő volt számomra bizalmat kaptam a fönöktől így hamar részt vettem az illegális tevékenységekbe.24 évesen birtokom lett rengeteg autóval.és hogy mivel is foglalkozok a szervezeten belül?AtM rablásokban veszek részt illetve Bank és benzinkút rablásokban.Amikor éppen nincsen akció járom a várost ki fosztható embereket keresve illetve drog ültetvényekkel és fegyverkereskedelemmel foglalkozok amiket a lakosságnak adok el.

Folytatással keress fel egy globális moderátort.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.