egy omladozo panelhazban nottem fel ahol a lift sosem mukodott a lepcsohazban pedig mindig cigifust es olcso pia szaga allt meg a levegoben anyam ket muszakban dolgozott hogy valahogy eltartsunk minket apam pedig egy nap egyszeruen eltunt mintha sosem lett volna ott igy hamar megtanultam hogy az utca torvenyei szerint kell elnem ha tulelni akarok gyerekkent sok idot toltottem lent a haz elott ahol az idosebb sracok logtak ok mutattak meg hogyan lehet penzt keresni kerdesek nelkul eloszor csak apro szivessegek voltak egy csomag ide egy boritek oda minel kevesebbet kerdeztem annal jobban biztak bennem tizennegy eves koromra mar rendszeresen futtattam a cuccot egyik utcabol a masikba es kezdtem megismerni az utca kemenytorvenyeit
tizenhat evesen eloszor kiprobaltam amit addig csak hordtam eloszor csend lett a fejemben mintha minden problema eltunne de hamar rajottem hogy ennek mindig ara van egy ido utan mar nem az elmenyert kellett hanem hogy birjam a napokat
a banda kozben csaladda valt lopott kocsikkal jartunk es elhagyott raktaroknal talalkoztunk de egy rossz uzlet utan az egyik baratomat elvittek a rendorok a masik eltunt a penzzel akkor ertettem meg hogy ebben az eletben nincs igazi bizalom csak tuleles
most mar en szervezem a fuvarokat es en mondom meg ki merre megy de tudom hogy egy rossz dontes eleg es ugyanugy eltunhetek mint sokan masok elottem ebben a kegyetlen vilagban ahol minden nap egy ujabb harc a tulelesert
tizenhat evesen eloszor kiprobaltam amit addig csak hordtam eloszor csend lett a fejemben mintha minden problema eltunne de hamar rajottem hogy ennek mindig ara van egy ido utan mar nem az elmenyert kellett hanem hogy birjam a napokat
a banda kozben csaladda valt lopott kocsikkal jartunk es elhagyott raktaroknal talalkoztunk de egy rossz uzlet utan az egyik baratomat elvittek a rendorok a masik eltunt a penzzel akkor ertettem meg hogy ebben az eletben nincs igazi bizalom csak tuleles
most mar en szervezem a fuvarokat es en mondom meg ki merre megy de tudom hogy egy rossz dontes eleg es ugyanugy eltunhetek mint sokan masok elottem ebben a kegyetlen vilagban ahol minden nap egy ujabb harc a tulelesert
.png)