Josh Emanuel (Zoli)

• Thread starter Thread starter Zoli
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 66
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zoli

Újonc
2025. 06. 28.
12
4
LS karakter
Josh Emanuel
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Sziasztok, Zolinak hívnak, 15 éves vagyok.
Account ID-d?
ACCID: 247
Hány játszott perccel rendelkezel?
20k+
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Sziasztok, Engem Zolinak hívnak 15 éves srác vagyok. Szabadídőmben nagyon sokat szoktam gépezni, játszani motorozni. haverokkal van egy ilyen projektünk maszekba kis motorokat tuningolgatunk. Jófej, jószívű srác vagyok, megértő, odaadó, komolyan veszek mindent. Mezőgazdasági Gépszerelő szakmát tanulok éppen, szeretném a jövőben ezt felhasználni, és ebben a dologban tevékenykedni. Ezek mellett érdekelnek az autók tuningolásai, sok mindenhez értek autók kapcsán. 10évet fociztam, ezen felül 2évet kézilabdáztam de majd jövőévben vissza térek a focihoz. több éve játszok MTA szervereken igy nagyon sok tapasztalattal és rutinnal rendelkezem az évek során. az a célom az adminisztrátori csapatban hogy Főadmin rangot elérjem és utána abban a rangban lenni.

Mi egy adminsegéd feladata?
Kezdő játékosok-nak a segítségére lenni, tehát ha jön egy olyan kérdés hogy "hol lehet horgászbotot venni?" ők ezekkel a kisebb kérdésekkel foglalkoznak, az adminoknak segítenek ezzel, illetve ha egy játékos nem érti a szabályzatot ők "tanítatják be" elmondják részletesen.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
aki precízen végzi a dolgát nem sieti el részletesen megértően beszél részletesen segít a játékosnak, mindent részletesen mond el. (erre akartam kilyukadni), Aktív, Jófej.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
azért mivel szeretnék segíteni a játékosoknak, illetve a későbbiekben FőAdmin-ba kerülni, és része akarok lenni egy csapat, közösségnek.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Azért mivel van tapasztalatom adminkodás téren is és, ezt is biztosan jól végzem el ezt a munkát, és komolyan veszem aktív jófej srác vagyok segítőkész.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Naponta 3-4órát vagyok fent IC-közben is tudok segíteni a játékosoknak mivel fontosabb nekem mint az Ic. 3-4órát végig nyomom.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Városháza, Mivel ott tudja az iratait kiváltani.
Pláza, Mivel ott tud rengetek cuccot megvenni, ott mindent megtalál.
Áruszállító depó, mivel ott elég jó pénzt lehet kiszedni kevés idő alatt is, és még pp-t is ad.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Jófej, segítőkész, megértő. Néha balhés, Néha nem figyelek annyira, Szeretek hülyéskedni.​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.