ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Nevem: Zoli (Josh Emanuel)
accid: 247
Életkorom: 16
- UCP előélet: megjegyzés: tudom elkövettem egy hibát szeptemberben de igérem hogy soha többet nem fogok véteni semmilyen szabályszegést.
- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
- Úgy fordítanám az időmet az adminszitrátori feladatom végzésére hogy nagyon sokat lennék dutyba mivel az ic már nem annyira fog meg
inkább adminkodni szeretnék, folyamatosan adminszolgálatban lennék.
- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
- azért gondolom magam alkalmasnak a csapatba mivel egy megértő, segítőkész srác vagyok, illetve van admin múltam különböző szervereken
ezért van rutinom a feladathoz, illetve velem nincs olyan hogy nem vagyok aktív és hogy nem veszem komolyan, tehát nem komolytalan vagyok
hogy például 1hónap után megunom.
- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
- DawnMTA-n még a kliens előtt is játszottam, illetve most is játszok már amióta a kliens kijött lvl 21 vagyok jelenleg.
- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
- voltam adminisztrátor, GreenLife, Lifeline, illetve rengetek szerveren, főként a Zoli nevet használtam, quantumMTA-n FőAdmin voltam.
- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
- Sziasztok engem Zolinak hívnak egy 16 éves srác vagyok.
-hobbim: 10éve focizok, illetve 50cc- motorok tuningolásával foglalkozok.
-Jófej, segítőkész, jószívű srác vagyok, könnyen tanulok, odafigyelő vagyok.
-szabadidőmben szeretek gépezni, illetve motorozni, de főként a dízeles kocsik tuningolása, és a motorok tuningolása érdekel.
- Mezőgazdasági Gépszerelőnek tanulok, későbbiekben szeretnék ebben a szakmában elhelyezkedni mivel érdekelnek a mezőgazdasági gépek.
-Szeretek a természetbe lenni, haverokkal kocsikázni, beszélgetni.
- Szeretek a DawnMTA-n játszani csak nem régiben a rendőrségből eltávolítottak mivel hát magánügyi szerelmi gondok végett nem volt energiám gépezni mivel volt egy időszakom most
ami nagyon nehéz volt számomra, de sikerült feldolgoznom.
- Érdekelnek a rally-k is, elszoktam menni haverokkal versenyekre, az összes olyan dolog ami autóval kapcsolatos arra vevő vagyok, haveri társaságomba van rally-s.
- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
- az adminisztrátor feladata a szerveren tartózkodó játékosokkal való szerverszabályzat betartatása.
illetve a játékosoknak segítségükre van ha esetlegesen bugg, vagy szabálysértést követett el egy adott játékos.
- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
- Én a Városházát választom azért mivel a játékos ott tudja az iratait megszerezni, illetve ott feltud venni magának egy kezdő munkát.
.png)
.png)