OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: zoli_11._273592. Hogyan szólíthatunk? Zoli3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 28 623 perc (LVL 24)5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? dawnmtán, Főtörzszászlós rendfokozatba, illetve staymta-n, Főtörzszászlós ott is.7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, Zolinak hívnak 16 éves srác vagyok. Mezőgazdász Gépszerelő szakmát tanulok. Jófej,kedves,barátságos vagyok, szeretek játszani, most a kitiltásom miatt sajnos nem tudtam játszani. hobbim: focizás, de inkább motorozás, 10éve focizok. haverokkal benne vagyunk a dizel tuningba szoval szeretek autokat is szerelni.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság jofej,kedves,barátságos, néha elkap a hév és olyankor veszekedős vagyok, nem mindig figyelek.Általános adatok
1. Teljes neve: Josh Emanuel2. Születési helye, ideje: 2000.04.22 Los Santos.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészetkari Egyetem.4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? tisztikari pozícióba.6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? a közúti igazoltatást úgy vezetném le hogy, felszólítom az előttem haladó gépjárművet hogy haladéktalanul húzodjon az út jobb szélére, állítsa le a gépjárművet majd a további utasításokig maradjon a gépjárműben, ekkor egy rádiózást megejtek hogy igazoltatunk egy Szürke golf 4-et, utasok száma 1, RSZ: AA-BB-22, ezkövetően oda sétálok elkérem az igazolványait, berádiózom a nevét (Egységszám, lekérdezést szeretnék kérni egy XY-személyről.) majd megkérem hogy nyissa fel a csomagtartót és megnézem van e kötelező felszerelése, ha minden egyezik akkor tovább engedem balesetmentes utat kívánva neki.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség feladata a lakosság biztonsága megőrzése, közúti ellenőrzések tartása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?a közvetlen az aki Pl: Főtörzsőrmester-Törzsőrmester aki egy rendfokozattal áll felette, a feljebb való viszont az aki parancsokat oszt az állomány tagnap pl vezérkari tag.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? az előéletének a súlyossága, és hogy együttműködött e az intézkedés alatt.11. Meséljen magáról pár mondatban. Josh Emanuel 26 éves srác vagyok, kiskorom nem volt a legegyszerűbb, szabadidőmebn sokat járok horgászni kocsikázni, jófej megbízható ember vagyok, tudok csapatmunkában dolgozni.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? kikerülöm a lövéseket, majd lentebb maradok a gépjárműtől sürgősségi rádión jelzek hogy lövések gördültek a célszemély gépjárművéből majd jelzek rádión egy vezérkari kollégának hogy egy tűzparancs körözést szeretnék kérni rá.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? közlöm a célszemélyel hogy előállítom majd megbilincselem beültetem a kocsiba, majd felhúzok egy kesztyűt majd kiveszem a csomagtartóban talált illegális tárgyakat átrakom az én csomagterembe, majd a kapitányáson kihallgatom a célszemélyt, a lefoglalt tárgyakat pedig leadom a illegális tárgy leadó kollégának.