Josh Emanuel (Rendőrség jelentkezési lap)

• Thread starter Thread starter Zoli
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 76
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zoli

Újonc
2025. 06. 28.
12
4
LS karakter
Josh Emanuel

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: zoli_11._27359​
2. Hogyan szólíthatunk? Zoli-nak.​
3. Hány éves vagy? 16.​
4. Játtszott perceid száma? 23 960 perc (LVL 22)​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem, csak itt dawnmta-n, Törzszászlós, készenléti rendőr alosztályban.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Volt, most is van egy aktív kitiltásom első kitiltásom a szerveren, de nem tartottam jogosnak a bant mivel véletlen vettem elő a fegyvert szerelőnél csak admin volt aki bevitt és flegmázott velem én pedig mondtam hogy nem fogom folytatni az rp-t, utána kijött még egy admin és kitiltott.. ucp kép:
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, Zolinak hívnak 16 éves srác vagyok. Mezőgazdász Gépszerelő szakmát tanulok. Jófej,kedves,barátságos vagyok, szeretek játszani, most a kitiltásom miatt sajnos nem tudtam játszani. hobbim: focizás, de inkább motorozás, 10éve focizok. haverokkal benne vagyunk a dizel tuningba szoval szeretek autokat is szerelni.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság jofej,kedves,barátságos, negatívra a bannom hoznám fel, néha elkap a hév és olyankor veszekedős vagyok és flegmázok, beszólogatós vagyok, nem szeretem ha utasítgatnak.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Josh Emanuel​
2. Születési helye, ideje: 2000.04.22 Los Santos.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Felsőfokú-képzett Rendészeti tudomány KAR (Egyetem)​
4. Büntetett előéletű? nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? alosztályban, ismét a készenléti rendőrség agjai között képzelném el magam.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen-Rendőrségnél, Törzszászlós rendfokozatban.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? a közúti igazoltatást úgy vezetném le hogy, felszólítom az előttem haladó gépjárművet hogy haladéktalanul húzodjon az út jobb szélére, állítsa le a gépjárművet majd a további utasításokig maradjon a gépjárműben, ekkor egy rádiózást megejtek hogy igazoltatunk egy Szürke golf 4-et, utasok száma 1, RSZ: AA-BB-22, ezkövetően oda sétálok elkérem az igazolványait, berádiózom a nevét (Egységszám, lekérdezést szeretnék kérni egy XY-személyről.) majd megkérem hogy nyissa fel a csomagtartót és megnézem van e kötelező felszerelése, ha minden egyezik akkor tovább engedem balesetmentes utat kívánva neki.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a bűnűzésről szól, rendbe tartják a várost a káros személyektől, ők kutatják fel az esetleges bűntevőket, ő feladatuk a közlekedési szabályok betartatása a lakosokkal.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
a Közvetlen felettes mindig kapcsolatban áll a tagokkal, ő osztja be a feladatokat, a feljebb való felettes viszont a hierarchia magasabb szintjén helyezkedik el, ő nem minden esetben elérhető és osztja be a tagokat.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? a BTK-szerint, ez attól függ hogy milyen súlyosak a priuszai.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Josh Emanuel 2000.04.22, Los Santosban születtem 26-éves srác vagyok, nemrégen dolgoztam a rendőrségnél, nagyon szeretek kikapcsolódni a természetben, új barátokra találni, kocsikázni, bulizni.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? azonnal lerádiózom hogy az üldözött céljármű-ből a célszemélyek tüzet nyitottak egységünkre, hátrább maradok, és kérem rádión a felettestől a tűzparancsot, persze a rendszámot megpróbálom megnézni és az alapján kiadni a körözést hogy ránk lőtt, menekül stb.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? beviszem a rendőrségre előállítani, kihallgatás közben a megfelelő módszerekkel próbálom rávenni hogy vallja be hogy tudja hogy az mi es miert van ott, nem mentség arra hogy nem ismeri hogy mik azok hogy ártatlan, semmilyen formátumban nem lehet drog-vagy ehhez hasonló szereket birtokolni magánál, se a kocsi csomagterében. nem mentesíti fel ha nem tudja mi az, és a kihallgatás végén megkapja a megfelelő szankciót, a drog hozzávalókat leadom a leadóba.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Thomas Cartel r. Altábornagy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.