Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 162. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok!Ricsi vagyok, 16 éves középiskolás. Szeretek sportolni, főleg a kosárlabdázás az, ami igazán leköti a figyelmemet. Emellett imádok zenét hallgatni és videojátékokkal játszani a barátaimmal. Tanulmányaim mellett próbálok minél több időt szánni a hobbijaim-ra és a barátaimra. Örülök, hogy csatlakozhattam ehhez a közösséghez, és izgatottan várom, hogy új embereket ismerjek meg. Remélem, hogy hamarosan jó barátokra találok itt!
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Több szerveren voltam, illetve vezettem is egyéb LEGÁLIS és ILLEGÁLIS Frakciókat, ezek alapján szerintem elég tapasztalatot gyűjtöttem.4. Mióta játszol a szerveren? Nyitás óta, több kihagyással.4.1 Játszott perceid száma: 3365 perc4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-4 min.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Eléggé közel áll hozzám a TEK, ezért jelentkezek ide.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) TEK, NAV, ORFK, NNI (Más szerveren, több hét vagy hónap, bezárt vagy esetleg kiléptem átmenetel miatt)7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy rendes, magatudatos nőt.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Behatolások leszervezése, fontos személyek védése, tűzharci pontok megoldása.Általános adatok
1. Teljes neve: Jose Esly2. Születés helye: Los Santos, Ambulance Department3. Születés ideje: 1997.04.03.4. Nem: Férfi / Nő / Egyéb5. Családi állapota: Jó7. Foglalkozása: Árúszállító.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Jefferson Motel, 12.11. Telefonszáma: -Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Általános iskola
- Gimnázium
- Egyetem
-
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[X] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ X ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Német, Angol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: , 2026.01.31.
Ricsi
Ricsi
Utoljára szerkesztve: