Jonas Becker Rendörség jelentkezés

Jonsa Becker

Újonc
2025. 08. 04.
2
0
LS karakter
Jonas Becker
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: lakatosbrendon0484
2. Hogyan szólíthatunk? Sanyi​
3. Hány éves vagy? 15 eves​
4. Játtszott perceid száma? 549 perc van​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Jó fej vagyok és mindenre oda figyelek mindenre és ja. jelentkeztni.És jó tajekozodasom van és jó meg figyelésme és elöre latsasom.Azomban jol tudok reagalni.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság A negatim tulajdonsagom az hogy sokat beszélek és néha megyek magam utan és néha ideges vagyok.És a pozitiv az hogy jó fej vagyok és jó eber is vagyok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Jonsa Becker​
2. Születési helye, ideje: Los santos​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: 8 altalanos​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap Zázlosi si rend fokozatban? Válasz​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Bemutatkozas és a nap szakna meg felellöen és akkor el kére ma szeméjit és a forgalmit ha minden jó nak talalok az iratok nal akkor tovab engedem.​
8. Mi maga a rendőrség? Rendvédelmiszerv​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen feletesfelesö ésretm es a fejebvaló pedig az elöjarom a hol a mi szervezetünk ben.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A szujosagtol fügöen.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. jó fej vagyok és mindere felügyelek és ja.Azomban meg adom a tiszteletet és bracsagos vagyok.És jó fej.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Erösitést kérek és viszonyozom a tüzet.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Le foglalom a gyanus anagyot és elö alitom.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés a játszott perced ))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Alezredes]