Johnson Samuel, Jelentkezés

• Thread starter Thread starter Isti
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 93

Isti

Újonc
2025. 06. 27.
1
0
LS karakter
Samuel Johnson
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Isti_22​
2. Hogyan szólíthatunk? Isti​
3. Hány éves vagy? 18​
4. Játtszott perceid száma? 3318​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? még nem [kinek mi a nagyobb] olyanon igen ahol napi player 100volt,​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) https://postimg.cc/34RGRCVv
7. Mesélj magadról pár mondatban. Istennek hivnak 1-2 éve mta zok még nem voltam nagy szerveren rendőrségi tag [kinek mi a nagy szerver] olyanon voltam ami napi 100 player volt ott jol teljesitettem megvoltak velem elegedve becsuletes ember vagyok szabad idomben szoktam csak jatszani szoval az annyit takar hogy ilyen 2-3 órákat tudnék majd dutyzni,​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
Pozitív
megbízható Vagyok
adakozó vagyok
bátor vagyok
Negatív nem tudok mondani magamrol​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Johnson Samuel​
2. Születési helye, ideje: 1987-06-17​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középfokú végzettség érettségi nélkül, szakmai végzettséggel​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két hónap múlva szeretném magam egy stabil, megbízható és tapasztalt állománytagként látni, aki már nemcsak tanul, hanem aktívan segíti is az újoncokat és hozzájárul az osztag hatékony működéséhez. Célom, hogy minél jobban elmélyítsem a taktikai és szakmai tudásomat, legyen szó közlekedésellenőrzésről, bűnüldözésről vagy épp veszélyhelyzetek profi kezeléséről.​
Szeretnék olyan kolléga lenni, akire számíthat a csapat, aki magabiztosan lép fel, de közben nem veszti el az emberségét és a józan ítélőképességét. Ha lehetőség adódik, szívesen haladnék előre a ranglétrán is, akár egy specializált egység felé – például K9, közlekedési egység vagy akár a nyomozók irányába.​
Tudom, hogy ehhez nem elég az elszántság – kell a folyamatos tanulás, türelem és csapatszellem is. De​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először fény és hangjelzéssel majd a hangosbemondóba megállásra szólítom fel az ellenőrizni kívánt járművet. Ezután lerádiózom a rendszámot és az igazoltatást majd a rendszerben ellenőrzöm a gépjárművet. Kiszállok bemutatkozok és elkérem az iratokat majd belenézek a csomagtartóba. Ha minden rendben van elengedem ha pedig nincs akkor megteszem a szükséges intézkedéseket.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség olyan rendvédelmi szerv melynek fő feladata a közbiztonság és a belső rend védelme a törvények és bizonyos szabályok betartatása a szabályszegökkel szembeni eljárás meginditása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes és a feljebbvaló vagy magasabb beosztású vezető között a különbség a munkahelyi vagy szervezeti hierarchiában elfoglalt helyükből adódik​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha a személynek van priusza akkor az egy súlyosbító körülmény , ezáltal magasabb büntetést kell kiszabni​
11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Johnson Samuel. Mindig is a rend és fegyelem embere voltam – hiszem, hogy a biztonság nem magától értetődő, hanem nap mint nap tenni kell érte. Megbízható, céltudatos és nyugodt természetű vagyok, jól kezelem a stresszhelyzeteket, és gyorsan alkalmazkodom az adott szituációhoz. Csapatban gondolkodom, de ha kell, önállóan is meghozom a szükséges döntéseket. A célom, hogy napról napra jobb legyek, és valódi értéket adjak a szolgálatommal – nem csak egyenruhásként, hanem emberként is.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Erősítést hívok, berádiózok, hogy tüzet nyitottak, és azonnali segítségre lenne szükségünk, és nem próbálnék meg semmilyen veszélyes mozdulatot csinálni, illetve fedezékbe vonulnék, és megvárnám az erősítést. Amilyen módon adódik, kiszállok a gépjárműből, és a gépjármű mögé bújok. De ahogy látom, hogy az elkövetők kiszállnak, és szükséges lenne tüzelni, nyilvánvalóan viszonoznám a tüzet, de ha nem szükséges, akkor megvárom az erősítést.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ezt beráidózom, és szólok hogy szükség lenne erősítésre utána felszólitom, hogy száljon ki és azonnal őrizetbe veszem amikor megérkezik az erősités ismertettem a jogait majd a kihallgatásra kerül sor és az illegális tárgyak lefoglalásra kerülnek , kihallgatás közben kipróbálom szední belölle azt, hogyan kerülhetett oda a kábitószer hozzávalók majd börtönben zárjuk a célszemélyt​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Kapni fogsz privát üzenetben egy discord linket oda csatlakozz be, állits ic nevet majd tanuld meg az őrmesteri tananyagot mert abból lesz a szóbeli vizsgád amiről chaten fogunk egyeztetni ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Alezredes