John Karter

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

benceee

Újonc
2025. 05. 12.
3
2
LV Karakter
John Karter
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: _benceee0208_​
2. Hogyan szólíthatunk? Bence​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 30​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam igen, több szerveren is.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) nincs​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Igazából mint leírtam 17 éves vagyok, középsulis. Informatikai szakágon tanulok, azon belül hálózat és rendszer üzemeltető. Szeretek játszani, nem véletlen, hogy ezt a jelentkezési lapot is írom :D. A szabadidőm leginkább vagy a játékkal telik, vagy valamilyen sport, legfőkébb foca, bicajozás. Igazából én egy rendes embernek tartom magam, aki jól tudja érezni magát társaságokban, és mindíg törekszik arra, hogy a többiek is így érezzenek. Próbálom mindíg a legjobbamat nyújtani azokban a dolgokban amiket szeretek, segítőkész vagyok, amiben csak tudok mindíg próbálok segítségére lenni másoknak.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság barátságos, kitartó, segítőkész | türelmetlen, néha makacs, önfejű​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: John Karter​
2. Születési helye, ideje: 2000.02.08 | San Fierro​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészeti technikus.​
4. Büntetett előéletű? Nem vagyok az​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Azthiszem, ha minden beleadok akkor nagyjából Törzszászlós környékén.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Természetesen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Amint félreállítottam a kiszemelt gépjármávet, lerádióznám ezt, hogy milyen autót, hol állítottam meg, és hasonlók. Lekérdezném a rendszámát, nehogy véletlen körözött legyen, amennyiben ez meg volt, odasétálnék a gépjárműhöz, bemutatkoznék és elkérném a személy/személyek iratait. Megkérdezném, hogy tudják e miért állítottam meg őket. Ezek után lekérdezném az irataikat, ha minden rendben visszamennék, visszaadnám az irataikat, és amennyiben valamilyen kihágást követtek el kiszabnék egy csekket a meghatározott összegnek megfelelően.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség, a nevében is benne van, hogy a rendőr éber őrei. Feladatuk a város lakói számára biztosítani a megfelelő biztonságot, és rend fent tartása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az, aki közvetlen parancsokat adhat ki nekem. | A feljebb való pedig, aki egy magasabb rangban van, de nem közvetlenül parancsol.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Hát igazából, függ attól, hogy milyen kihágást követett el, és, hogy a priusz amivel rendelkezik azt miért kapta. De mivel a BTK-ban van egy határozott összeg, ezért azon belül kell dönteni. Itt még a személy magatartása is egy döntő dolog lehet, vagy, hogy mennyire kapcsolódik az akkor pillanatbani kihágás, az előzőjéhez.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. John Karter-nek hívnak, egy igazán határozott úriember, akinek több célja is van az életben. Többször is szolgáltam már, más városokban más szervezeteknél. Nagyon sok tapasztalat szorult belém ezáltal, amiket mindíg próbálok hasznosítani az életem során. Elhivatott vagyok a Rendőrség iránt, mivel minden porcikámmal szeretnék segíteni az embereken, és megvédeni őket. A célom, hogy egy igazán erős és céltudatos személyként ismerjenek meg. Szeretnék a ranglétrán minél feljebb jutni, akár kisebb, vagy nagyon lépésekben, a lényeg, hogy a teljesítményem meghatározó legyen a Rendőrségnél!​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amennyiben nincs velem kolléga, már pedig a kontextusból ez jön le, megpróbálok lassítani, hogy minél nehezebb legyen a menekülők számára eltalálni engem, amennyiben van mögöttem egység átengedem az üldözést és lerádiózom, hogy tüzet nyitottak, és a körözést is ki teszem a járműre, amennyiben nincs más egység, megpróbálok rádiózni egyet, hogy a kollégák tudjanak körözést tenni a gépjárműre. Meg kell próábálnom úgy vezetni, hogy az a legkiszámíthatatlanabb legyen az üldözötteknek.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Mindenféle képp letartóztatom, az alkotóelemeket lefoglalom, majd a személyt beszállítom a kapitányságra, ahol megpróbálok minél több információt kicsikarni belőle, hogy, honnan is szerezhette. Amennyiben bármilyen segítő információt kapok tőle, annyival enyhíthetem a büntetését.​

DAWNCITY-2.png

DAWN CITY RENDŐRSÉG

Tisztelt Jelentkező!

Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.