- 2025. 05. 24.
- 4
- 0
- LS karakter
- Joe Quinn
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Joe Quinn
1.2 Születési helye: Los Santos
1.3 Születési ideje: 1997.06.05
1.4 Bejelentett lakcíme: Nincs.
1.5 Személyi igazolvány száma: 7470280Z
1.6 Telefonszáma: +38-76-986-2904
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem.
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Úgy gondolom, hogy a NAV egy akciókban gazdag, izgalmas frakció, ahol valóban hasznos munkát végezhetek. Szeretnék egy összetartó, kiváló csapat tagjaként dolgozni, miközben olyan cégeket záratok be, amelyek adót csaltak vagy tisztességtelenül működtek. Emellett fontos számomra, hogy adócsalókat és más bűnözőket vonhassak felelősségre, mindezt egy megbízható rendvédelmi munka keretében.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A feladata az adózási szabályok betartatása, a határellenőrzés, valamint az adócsalók felelősségre vonása és letartóztatása.2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen, van különbség, mert a ruházat átvizsgálásánál csak a zsebeket és hasonló helyeket ellenőrzik, míg a motozás során már testüregeket és ezekhez hasonló területeket is átvizsgálnak.2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- A pénzügyőr feladata, hogy megakadályozza a csalásokat, fellépjen a csempészet ellen, és gondoskodjon arról, hogy mindenki betartsa az adózási és vámügyi szabályokat.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Jogilag költségvetési csalásnak minősül, és aki ezt elköveti, az a közpénzt károsítja.ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Máté1.2 Hány éves vagy?
- 171.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- 2025. 05. 23.
2. UCP ADATOK2.1 8267
- Válasz2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 2170perc.2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
- Nem, nem volt még és nem is terveztem.
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
- Nem, szintén nemvoltam még soha. (És nem is tervezek 2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
- Nem voltam soha.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Ezen a szerveren még nem voltam semmilyen frakció tagja viszont más szervereken igen, és tapasztalattal is rendelkezem.3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Nem voltam.3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Természetesen!3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Igazából szeretném magamat itt is kipróbálni, mivel más szervereken erre még nem volt lehetőségem – vagy lecsúsztam a jelentkezésről, vagy elutasítottak. Plusz extra motivációt ad, hogy a nagybátyám jelenleg is NAV pénzügyőrként dolgozik (IRL természetesen) és mindig is példaképem volt. Ha nem is a való életben, akkor legalább a DawnMTA-n szeretném követni a példáját.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen, Discordal és TeamSpeak 3 al is rendelkezem.4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Legjobb tudásom szerint, semmilyen külső forrás felhasználása nélkül. Illetve mint említettem korábban a NAV ban tapasztalatom is van amelynek köszönhetően könnyebben tudtam kitölteni mint régen elsőre máshol.
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Joe Quinn
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
LOS SANTOS, 1997.06.05.