Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dominik vagyok és 17 éves.
Account ID-d?
>1738
Hány játszott perccel rendelkezel?
>14.248
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok,Dominik vagyok 17 éves,körülbelül 5 éve játszok napi szinten GTA San Andreas-t ez idő alatt sok tapasztalatot szereztem és sok barátot is.Romániában élek itt is születtem.Sokáig sportoltam azon belűl fociztam csak sérülés végett abba kellett hagynom azóta a hobby-m a futás a felépülés miatt és a számitógépes játékok amikre mostmár több időm is van.Kereskedelem és marketing szakott tanulok amivel majd a jövőben szeretnék is valamit kezdeni,mondjuk egy céget indítani vagy egy céghez beállni dolgozni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd feladata az hogy megkönnyítse az adminok feladatát azzal hogy kérdések terhét leveszik róluk.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd olyan hogy tisztelettudóan beszél a játékosokkal és türelmes/megértő a játékosokkal.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Őszintén azért szeretnék DGH tag lenni mivel még nem volt ilyenre lehetőségem soha és kiváncsi vagyok hogy a jó játékélmény mögött milyen munka van.És arra döntésre jutottam hogy mind az 5 év tapasztalatomat most megnézném élesbe és persze ha már napi szinten több órát játszok a serveren akkor ezzel is tudjam támogatni a servert.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Szerintem azért lennék alkalmas Adminsegédnek mivel nyugodt a hozzállásom mindenben,türelmes vagyok és aktív bármilyen helyzetben,nem félek döntést hozni.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>4-5 óra
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1.Autókereskedés-Azért az autókereskedést mutatnám be hogy legyen mivel közlekedjen viszont akkor már olyan autót javasolnék neki megvételre amitől ha mégis a közeljövőben meg szeretne vállni ne bukjon rajta.
2.Városháza/Autósiskola-Azért az autósiskola először hogy le tudja tenni a jogositványt aztán városháza hogy tudja ki váltani az iratait.
3.Pláza-Azért pláza mivel ott van minden tárgy ami kell a munkák elkezdéséhez és ott találja a kötelező felszerelést az járművéhez.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: aktív,nyugodt,türelmes
Negatív: halogatás,makacsság,maximalista
.png)