Jelentkezési lap.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rajmund

Újonc
2025. 09. 04.
3
0
LS karakter
Emanuel Smith
OOC Információk
1. Discord neved: rajmund123660455
2. Hogyan szólíthatunk? Rajmi.
3. Hány éves vagy? 17.

4. Játtszott perceid száma? 12 861 perc.
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Válasz 1 admin jail indok: DátumAdminIndokBüntetés
2025. 02. 13. 20:58ThomasSzereptévesztés, ELŐRP elhanyagolása rablás előtt.

7. Mesélj magadról pár mondatban. Válasz- Én egy tisztelet tudó gyerek vagyok ha más meg adja a tiszteletett akkor én is! szeretek jó közönségben indőt töltenni és új embereket meg ismerni illetve szeretek játszani vezetni viszont imádok, szeretek focizni néha napján én egy nyugis gyerek vagyok ez volnák én 🤗.

8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság- Pozitív Kedves, Jó arc, Megértő!. Negative néha ha valami nem sikerül ideges vagyok, nagy szájú, mindenbe belle ütöm az órrom.

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Emanuel smith
2. Születési helye, ideje: 2000:02:24 Los Santos.
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: érettségi.
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy nagyon fel készült járőrt láttok akki meg tanulta amit kell és már tud mindent és felvan készülve mindenre ami a rendvédelemben történik.

7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Elsőnnek is felszólitom hogy áljon félre az út szélére és hogy állitsa le az autó motorját! Majd be mutatkozok, jelvény számom stb, kérek iratokat Személyi, Jogosítványt, forgalmit majd egy kis türelmet kérek még mindent meg nézek a rendszerben, elsőnnek a rendszámot le olvasom és meg nézem nem e körözöt, ugyab így az iratokal is majd, meg nézem hogy meg van e a felszerelés kötszer,Eü majd ha minden rendben van tovább engedem.

8. Mi maga a rendőrség? A rendőr szó az állami rendvédelmi szer tagját jelenti. Akki a lakosokatt szólgálja és védi.

10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? ugyan olyan bírságú csekket osztok ki mint egy normál személynek akkinek nincs priusza.

11. Meséljen magáról pár mondatban. Válasz

Jelenlegi munkahelye
1.Szervezet neve: Most jelenleg sehol!
2.Betöltött pozíció Válasz
3.Munkaviszony kezdete: ÉÉÉÉ.HH.NN
4.Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása: Válasz
5.Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez.:

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Meg próbálok fedezékbe menekülni majd errőssítéstt kérek és meg várom még meg érkezik az errőssittés addig próbállok fedezékben maradni!

2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Attól mert az illető nem tudta habár kétlem ugyan úgy letartóztatásra fog kerülni az illetó mert az ő tulajdonábban van az autó és annak drog a csomiban, beviszükk és meg kapja a maximum büntetéstt.

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Mintát javítsd ki ))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Ezredes]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.