Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: fiigo_172. Hogyan szólíthatunk? Figo3. Hány éves vagy? 18, idén 19 leszek nyáron.4. Játtszott perceid száma?5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Még nem épp ezért szeretném kipróbálni magam.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Egyet se.7. Mesélj magadról pár mondatban. Viktornak hivnak, 18 éves vagyok jelenleg még tanulok..-Szabadidömben szervereken töltöm el a gondolkozásom, épitem az rp tudásom, jó ideje játszok már.. kisebb nagyobb szervereken.-Tanulmányaim utolsó événél járok, ezután szeretnék el helyezkedni nagyjából ennyi.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság 3 pozitiv:-Lelkes,-Kitartó,-Becsületes 3 negativ:-Néha makacs,-Néha kedvtelen,(más nincsÁltalános adatok
1. Teljes neve: Giovanni Di Marco2. Születési helye, ideje: Olaszország, Nápoly, 1999.08.293. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma,-2 szakma mellette.4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy kiemelkedöbb rangban.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Katonaságon.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?8. Mi maga a rendőrség? Szolgálunk és Védünk!-A város teljes mértékelt biztonság tartói.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Közvetlen felettes:Ez az a személy, aki közvetlenül irányít téged, tehát te neki számolsz be a munkádról, Feljebb való:Ez tágabb fogalom, és olyan felsőbb szinten lévő vezetőre utal, aki fölötted áll, de nem feltétlenül közvetlenül irányít téged.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Priuszos személynél a rendőr szigorúbban mérlegelhet.Ha a korábbi bűncselekmény közlekedési jellegű (pl. ittas vezetés), az súlyosbító körülmény lehet.
Ha nem közlekedési, de bűncselekmény (pl. lopás), az is befolyásolhatja az intézkedés hangulatát, de nem mindig a bírság összegét.
11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Giovanni Di Marco. Nápolyban születtem, de az utam messzire vitt –Jelenleg Los Santos városában élek, és várom hogy egyszer én is szolgálljak és védjek..-Kedves fickó vagyok, aki velem jó ember, azzal én is az vagyok, és a feletessem/kollégáim szavára mindig helyeselek!1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Jelentem rádión gyorsan majd félre húzodok, nehogy esetleg bajom essen, és fedezéket keresek a,ig meg nem érkezik az erösités.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Jelentem rádión, és amig az erösités meg érkezik, át nézek mindent jobban, és óvatoosan oda figyelek az adott emberre.