Jelentkezés Ted Carson.

• Thread starter Thread starter mickyeger1
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 50
M

mickyeger1

DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: chr0makopia​
2. Hogyan szólíthatunk? micky​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játszott perceid száma? 4183​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, itt DawnMTA-n és StayMTA-n​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Albert vagyok, 15 éves, régóta játszom MTA-val, szeretem a rendet, a csapatmunkát és érdekelnek a szerepjátékos kihívások.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
Pozitív: Megbízható, nyugodt, gyorsan tanulok​
Negatív: Néha túlságosan maximalista vagyok, makacs tudok lenni, túl sokat vállalok​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Ted Carson​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2000. július 20.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy stabil járőrpáros tagjaként, aki már önállóan intézkedik és példát mutat az újaknak​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megállítom a járművet, bemutatkozom, közlöm az ellenőrzés okát. Igazoltatás, rendszámellenőrzés, esetleges szondáztatás, majd a szabálysértés súlyosságától függően figyelmeztetés, csekk vagy további intézkedés.​
8. Mi maga a rendőrség? Egy állami fegyveres szerv, amely a közrend és közbiztonság fenntartásáért felel, jogszerű eszközökkel intézkedik a szabálysértések és bűncselekmények ellen.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felettes az, aki közvetlenül utasításokat ad és ellenőrzi a munkámat, míg a feljebb való magasabb rangban van, de nem minden napos kapcsolatban állok vele.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Figyelembe veszem a szabálysértés súlyosságát, a priusz jellegét, az illető hozzáállását, valamint az előéletének gyakoriságát. Ha visszaesőről van szó, súlyosabb bírság indokolt.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Ted vagyok, 25 éves, felelősségteljes, érdekel a rendvédelem és szeretek csapatban dolgozni. Komolyan veszem a szerepem és nyitott vagyok a fejlődésre. Jövőbeli célom, hogy minél több tapasztalatot szerezzek.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Elsőként rádión jelentem a helyzetet, majd védelmi manőverekkel próbálom minimalizálni a veszélyt. Nem állok meg, amíg a veszély el nem hárul vagy meg nem érkezik a támogatás. Ha lehetőség van rá, igyekszem lőfegyver használata nélkül megállítani őket.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Lefoglalom a gyanús tárgyakat, igazolom az illetőt, majd előállítom további kihallgatásra. Jegyzőkönyvet veszek fel, és jelentem a felettesemnek az esetet, mivel bűncselekmény gyanúja áll fenn.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: kapni fogsz egy privát üzenetet ))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Alezredes]