Jelentkezés – Lionel

• Thread starter Thread starter Lionel
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 161
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lionel

Újonc
2024. 08. 26.
4
2
Pest.
LS karakter
Shawn Scott
🌐 Globális Moderátor Jelentkezés – Lionel

🎮 Játékbeli név: Shawn Scott
💬 Fórum név: Lionel

📆 Mióta vagy aktív?
2024 óta vagyok aktív a szerveren, a fórumot pedig már régebb óta rendszeresen használom.

🔹 Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
Szeretnék aktívan részt venni a közösség fejlődésében, és hozzájárulni a fórum rendjének fenntartásához. Fontos számomra, hogy egy barátságos, szabálykövető közeg épüljön, ahol mindenki szívesen időzik. A moderátori szerep számomra nem hatalom, hanem felelősség segíteni, vezetni és támogatni.

🔹 Miért pont téged válasszunk?
Megbízható, fegyelmezett és céltudatos vagyok, akinek fontos a közösség érdeke. Nyugodtan és pártatlanul tudok kezelni konfliktusokat, miközben aktívan jelen vagyok a fórumon. Mindig az együttműködésre és az értelmes kommunikációra törekszem, a szabályokat pedig következetesen, de emberségesen kezelem.

⏳ Aktivitás:
Naponta 1-2 órát aktívan jelen vagyok a fórumon.

📜 Referenciák:
Jelenleg nincsenek referenciáim.

🔹 Hogyan tudnád segíteni egy kezdő fórumozó dolgát?
Elsőként bátorítanám, hogy kérdezzen bátran, én pedig segítenék neki eligazodni a szabályzatban, a funkciókban és a témákban. Kész vagyok akár rövid útmutatókat is írni, vagy privátban tanácsot adni. Úgy gondolom, egy új tag belépése mindig esély arra, hogy fejlődjön a közösség ezt támogatni akarom.

🧩 Ismeretségek a csapaton belül:
Jelenleg nincsenek ismeretségeim.
(régebben már voltam fórum moderátor csak bezárt a fórum)

👤 Magamról - rövid bemutatkozása:
Erik vagyok, 16 éves, és jelenleg egy rendészeti szakközépiskolában tanulok. Gyerekkorom óta érdekel a rendvédelem világa, különösen a rendőrök munkája és az, hogyan tartják fent a közrendet. Az iskolában sokat tanulunk jogról, kriminalisztikáról, bűnmegelőzésről és szolgálati szabályokról. Nagy hangsúlyt kap a fegyelem és a csapatmunka, ami szerintem a moderátori munkához is kiváló alapot ad. Szabadidőmben focizok, gitározok, és persze aktívan játszom FiveM-en

Köszönöm, hogy elolvastátok a jelentkezésem!
– Lionel

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Gato és asdplayer
Szia lapodat átolvasva és a formázást is megnézve arra a döntésre jutottam hogy elfogadom.
Továbbiakért keress fel privát üzenet formájában.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.