Jelentkezés-David Martinez

• Thread starter Thread starter Lsx
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 111
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lsx

Újonc
2025. 10. 18.
15
5
LS karakter
David Locattelo
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Robi 15 éves
Account ID-d?
8552
Hány játszott perccel rendelkezel?
28.174 (469óra)
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Sziasztok A nevem Robi, és szabadidőmben nagyon szeretek kosarazni és a Dawnmta-an játszani. Fontos számomra, hogy aktiv maradjak és mindig legyen valami ami leköt és motivál. Emellett szeretek segíteni másokon mert jó érzés tudni hogy valakinek jobbá tehetem a napját. Barátaim szerint kedves és segítőkész ember vagyok, aki mindig próbál pozitívan gondolkodni. A jövőben is szeretném ezt a hozzáállást megörizni, és tovább fejlődni mindenben, amit szeretek csinálni.
Mi egy adminsegéd feladata?
Az adminsegéd egy kisebb rangu segítő aki figyel a játékosokra segít nekik ha elakadnak és jelenti az adminnak ha valaki szabályt szeg/szegnek.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Egy jó adminsegéd segítőkész, türelmes, aktív, szabályos, megbízható és barátságos, mindig támogatja a játékosokat és jelenti az adminoknak a problémákat.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Azért szeretnék DGH tag lenni, mert szeretek segiteni a játékosoknak és fontosnak tartom hogy a szerveren rend legyen. Szeretném átvenni a kisebb kérdéseket és problémákat, hogy az adminokat ne terheljék ezekkel, miközben biztositom hogy mindenki jól érezze magát és szabályosan játsszon. Úgy érzem felelősségteljes segítőkész és aktív tag tudnék lenni a csapatban.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Szerintem azért érdemes engem választani az Adminsegédek csapatába, mert aktív, segítőkész és türelmes vagyok. Mindig igyekszem segiteni a játékosoknak, hogy jobban megértsék a szabályokat és élvezzék a játékot. Fontosnak tartom hogy az adminokat ne terheljék a kisebb kérdések, ezért szívesen átvállalom ezeket. Emellett felelösségteljesen és tisztelettel kezelek minden helyzetet és mindig a szerver rendjét tartom szem előtt.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Átlagosan napi 2-3 órát tudok fordítani az adminsegédi feladatokra de ez változo. Ez alatt az idő alatt aktívan figyelem a szervert, segitem a játékosokat, és kezelem a kisebb problémákat, hogy az adminokat ne terheljék ezekkel. Rendszeres jelenlétem biztositja hogy mindig legyen valaki, aki támogatja a szervert és a csapatot.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Egy kezdő játékosnak először én mutatnám meg a Kezdővárost / Spawn területet, hogy megismerje a szerver alapjait és az információkat. Ezután a közösségi helyeket (pl. szerlö, városháza, autoiskola stb.), hogy megtanulja, hogyan tud kapcsolatba lépni más játékosokkal. Végül a segitségnyujtó helyeket mutatnám, ahol kérdéseire választ kaphat, és mindig tudja, hová forduljon segitségért.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitiv tulajdonságaim: segítőkész, türelmes és megbízható; negativ tulajdonságaim: néha túl figyelmes, túl szigorú magammal és nehezen mondok nemet.​

Utoljára szerkesztve:
Szia! A lapod átolvasásra került. Arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk! Keress fel privátban a további információkért...

• Kedvelés
Reactions: Lsx
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.