Jelenkezési lap

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

AdamHU

Újonc
2025. 12. 05.
6
2
LS karakter
Adam Lukas
LV Karakter
Adam Lukas
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
Mikó Ádám József a nevem 16 éves vagyok
Account ID-d?
9870
Hány játszott perccel rendelkezel?
14521
UCP-ről csatolt kép?
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)

Ádám vagyok 16 éves Debreceni kölyök. A debreceni Brassai szakképzési centrumban elektrotechnikus-nak tanulok. Az RP az a játékstílus amit igazán élek illetve ezen RP szerverek rendbetartását volt szerverek is részt vettem mint adminisztrátor csak sajnos azok kihaltak. Elég jó a beszélőkém jól kijövök könnyen egy-egy beszélgetésből.Szabadidőmben gyakran szoktam RP-zni külömböző szervereken.Én csak szeretnék végre egy stabil lábakon álló szerver adminisztrátori részében részesülni, hogy segítsük minél többen a játákosokat.
Mi egy adminsegéd feladata?
Első sorban csak annyi hogy válaszoljon a játékosok kérdéseire a reportokban majd később ha adminisztátor-ba kerül már tisztábban kell lenni szabályokkal,kommandokkal.

Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Szerintem akkor jó egy Adminsegéd ha, figyelmesen,türelmesen végig halgatja a játékosok kérdéseit és ha nem tud valamire választ megkérdezi nagyobb rangútól adminsegéd chat-en.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Azért hogy végre egy normális szerveren tudjak segédkezni ami nem megy levesebe 3 hónap alatt mint az eddigiek úgy látom hogy a DawnMTA közössége a legmegfelelőbb erre a célra, és félreértés ne essék már nem vagyok admin sehol máshol csak ide jelenkezek. Másik pedig nyilván az hogy szeretném hogy ha ez a szerver még zökkenőmentesebben menjen azáltal hogy a játékosokat segítem hasznos információval.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Évek óta arra vágytam hogy egy nagyobb rp szerveren egyarán játszak és segítsem azt.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Napi 2 órát hétvégén többet is
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Nyilván az első és legfontosabb a városháza ott tud majd ingatlant bejelenteni,igazolványokat kiváltani stb. A második az autokeresedés hisz ott tudja megvenni az első járművét meg az autó iskolát is megmutatnám neki hisz az is hasznos. A harmadik az egy bármilyen munka amivel elkezdhet pénzt gyűjtögetni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
3 pozitívum: 1.mint már említettem jól tudok beszélni,elmagyarázni egy adott dolgot. 2.türelmes vagyok a játékosokkal ha nem értik például amit leírok akkor leírom máshogy amíg meg nem értik. 3.elég elszánt vagyok az adminisztrátori karierem iránt. 3 negatívum: 1. Nem mindig tudom eladönteni pontosan mekkora szankciót kell kiszabni egy-egy esetben egyszer meg kell tanulnom hogy ezen a szerveren milyen szigorúak a szankciók stb... 2. van egy kis beszéd hibám ami miatt az "R" betűt nem ejtem ki tisztán remélem ez nem gond ha érthető a mondat. 3. elég hamar megunok egy dolgot csinálni például mikor a hatodik report érkezik egy dologgal kapcsolatban már kicsit unom ettől fügettlenül elvégzem a dolgom.​

Utoljára szerkesztve:
Szia, a lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk ! Keress fel egy szóbeli meghallgatás végett.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.