Jeff Brown Jelentkezése DCKK személyszállítás részleghez.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

iqoski25

Újonc
2025. 05. 18.
5
0
LS karakter
Igor Brown
0JknRdg.png

Jelentkezési Formanyomtatvány - Személyszállítás

Out of Character Részleg

Hogy szólíthatunk?
>> Zoli
Hány éves vagy?
>> 28
Account ID-d?
>> 6815
Csatolj egy fotót az UCP Jailek/Banok, Kirúgások részről. A kép tartalmazza a játszott perceid és IC neved is.
>> Mennyi időt tudsz a frakcióra fordítani naponta?
>> 3-4 órát nyilván ez változik hétvégén 5-6
Voltál már frakcióban? Ha igen, meddig és miért léptél ki?
>> Persze Voltam a NAV frakcióban félévig kb az akkori kormányzás-tól sajnos elvették a jogot és így ki lett mindenki rakva egy időre. De tevékenykedtem taxis frakcioban is annyi hogy nem ezen a szerveren hanem Hungary Life-on ott is kb 4-5 hónapot voltam igazából ott az indok kb hasonló volt mint a NAV-nál inaktivá vált az egész fraki.
Rendelkezel Discorddal és Mikrofonnal?
>> Természetesen IGEN
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? Mi motivált a jelentkezés megírásakor? (Min. 2 mondat)
>> Összintén régota szemezgetek a frakciókkal hogy melybe is lenne jó csatlakozni a NAV-ot nagyon szeretem de rendvédelmet nem igazán prefelálom mert konkrétan csak dara van semmi más interakció a taxizás pedig épp egy olyan frakció ahol vezetni kell,versenyezni az idővel és ezeket mint magán ember nagyon szeretem.

In Character Részleg

Teljes Neve:
>> Jeff Brown
Születési helye, ideje?
>> Los Santos megyei Korház
Rendelkezik B kategóriás vezetői engedéllyel?
>> Igen rendelkezem!
Dolgozott már hasonló munkakörben? Ha igen, fejtse ki!
>> Igen már foglalkoztam személyszállitásal hoszabb/rövidebb távokon nem igazán ütköztem problémába új embereket ismertem meg ami nem hátrány és rengeteget beszélek közvetlen személynek tartom magam
Miért jelentkezett a DCKK szervezetéhez?
>> Mint emlitetem fentebb már tevékenykedtem személyszállitásal és nagyon szeretem mivel uj embereket ismertem meg tudom magam minden egyesenek nap tesztelni hogy minél gyorsabb és precizebb legyek nekem számit az hogy ha az ügyfél ki száll melölem maximálisan meg legyen elégedve a szolgáltatással. Csapatban szeretek dolgozni, Szeretek vezetni rengeteget beszélni ami nem hátrány hogy nem némán ülünk a kocsiban az ügyféllel ez is hozzá tesz az elégedettséghez.
Csatolja motivációs levelét, és/vagy Önéletrajzát. (Min. 8 mondat)
>> Üdvözlet Jeff Brown vagyok Los Santosi Lakoss 28 éves vagyok. Mindig is érdekeltek a személyautok ugy gondolom hogy sok sok gépjármű egy remekmű. Ebből adodoan szeretek vezetni.Imádom a hosszu utakat.Közvetlen személy vagyok igazából pár pillanat allat meg találom bárkivel a közös hangot. Csapatban szeretek dolgozni.Lojalitásom megkérdőjelezhetetlen de szeretem érezni azt hogy számítok a cégnek és elismernek akár egy : Szép munka volt ki jelentéssel. Tapasztalatom az van elég hogy tudjam hogy meg állnám a helyem önnöknél is személyszállitoként Izgalmasan várom hogy megismerhesem a vezetőséget/kollegákat!

Jeff Brown

Tisztelt Jeff Brown

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését a Dawn City Közlekedési Központhoz, megkaptuk és átvizsgállást követően ELFOGADOTT státuszra módosítjuk! Továbbiakban szeretnénk meghívni önt egy interjúra, melyben eldől a jelentkezés végső bírálata. Köszönjük a jelentkezését!

(( Időpont miatt keress Fórum PÜ-ben. ))
Bethany Wheeler
Igazgató

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.