- 2025. 09. 07.
- 56
- 63
- 20
- LS karakter
- cyrus g brasco
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID.
* Dávid, 19 - 703.
UCPanel előélet
kattints ide
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
* Napi szinten 2-3 óra hétvégén 4-5 óra is akár.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
* Megbízható, tanulékony és csapatcentrikus ember vagyok.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
* 2024. 08. 10. regisztráltam a szerverre, A pályafutásomat inkább mostantól számítanám mivel. nem fektettem még elég időt a szerverbe. 2020 óta RP-zek több szerveren is megfordultam a szerverek nevét nem szeretném megemlíteni több okból kifolyólag, de eléggé nagy szinteket elértem.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
* Sajnos még nem voltam Admin sehol, Mivel mindig valami vissza fogott, De most úgy gondoltam megpróbálom a jelentkezést. Hiszen veszíteni valóm nincsen.
Saját magad bemutatása.
* Dávidnak hívnak, 19 éves vagyok, és Esztergomban élek. Tavaly májusban szereztem meg a szakmámat, ami CNC programozó, De jövő májusban fogok érettségizni. Nagyon érdekel a műszaki terület, Ezért a jövőben szeretnék továbbtanulni akár főiskolán, akár egyetemen, Bár még nem döntöttem el pontosan melyik irányt válasszam. Fontos számomra hogy, Folyamatosan fejlődjek, és olyan tudást szerezzek amivel a munka világában is sikeresen megállom a helyem. Szabadidőmben szeretek barátaimmal találkozni és kikapcsolódni, Mert számomra a közösség is sokat jelent. Régebben rendszeresen úsztam de, Mostanában ritkábban jut rá időm mivel, Inkább a tanulásra és a jövőm építésére koncentrálok. Az úszás viszont sok fegyelmet és kitartást adott amit a mai napig hasznosítok. Nyitott vagyok új lehetőségekre, és szívesen kipróbálok új dolgokat is. Úgy érzem hogy, a következő években sok izgalmas kihívás vár rám, Igyekszem mindet a lehető legjobban teljesíteni.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
* Admin feladata a rend és szabályok betartatása, A játékosok segítése valamint a problémák és vitás helyzetek korrekt kezelése.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
*A szerveren szerintem az egyik legfontosabb hely a városháza. Hiszen minden innen indul. Sokan rendszeresen megfordulunk itt mert, az okiratokat és egyéb papírokat itt lehet megújítani vagy kiváltani. A második emeleten található a földhivatal, ahol az ingatlanokkal kapcsolatos ügyeket lehet elintézni.
Megjegyzés:
Köszönöm hogy időt szántatok a lapom elolvasására, további szép napot!
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)