Jason Dixon Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Piedone

Újonc
2025. 10. 02.
3
0
OOC Információk
1. Discord neved: Piedone95
2. Hogyan szólíthatunk? Piedone
3. Hány éves vagy? 21
4. Játtszott perceid száma? 5250
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, navos 3 hónapig amíg megnem szűnt
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 0
7. Mesélj magadról pár mondatban. Bence vagyok 21 éves. Lassan 9 éve játszok MTA-val. Legfőképp civil munkákat végeztem, de volt hogy rendőr és mentős is voltam, legfőképpen mentős.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Közvetlen, másért kiállás, jókedvű, Hirtelen haragú, közönségesség, halogatás
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Jason Dixon
2. Születési helye, ideje: Los Santos 1984.04.04.
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola
4. Büntetett előéletű? Nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Nyomozóként
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen a NAV-nál
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félre állítanám, rádióznám hogy milyen kocsit és hol igazoltatok, szükség van-e erősítésre. Ezután bemutatkozok, nevem rendfokozatom, iratokat kérek. Lefuttatom a rendszerbe az utasokat, a gépkocsit, hogy körözött-e. Kötelező felszereléseket ellenőrizném, a fizetetlen számláit megnézném, esetlegesen átvizsgálom a ruházatot és a kocsit ha van rá nyomós okom, vagy fokozott ellenőrzés.
8. Mi maga a rendőrség? Rendvédelmi szerv, állami szervezet, ami felel a bűncselekmények kiszorításáért, és annak feloszlatásáért. Mindenféle szabály és törvénybetartatása.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felettest aki közvetlen felettem áll rendfokozatban, a feljebb való meg mindenki más aki feljebb van mint én.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Semennyiben, csak abban az esetben ha aznap elkövette azt a szabálysértést.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Jason Dixon egy volt NAV-os, aki éveken át dolgozott pénzügyi bűncselekmények felderítésén. Szigorú, fegyelmezett ember, de a civil életbe visszatérve nehezen találja a helyét. Kemény külsője mögött erős igazságérzet és hűség rejlik. Mindig kész kiállni azokért, akiket fontosnak tart.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádiózok, majd erősítést kérek, követési távolságot tartok, amennyiben valaki átveszi valaki az elsődleges üldözést akkor lemondom az erősítést, és tűzparancsra engedélyt kérek a biztonságkedvéért.
1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Letartóztatnám, lefoglalnám a tárgyakat, beszállítanám, jegyzőkönyvbe veszem, esetlegesen szólok az NNI-nek.

Attachments

• DAWNCITY-2.png
    DAWNCITY-2.png
    7.6 KB · Látta: 124
  • image.png
    image.png
    116.9 KB · Látta: 124
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Összeszedetlen lap! Próbálkozz újra 3 nap múlva! ))
Tisztelettel:
[Serhan Colby]r.[Őrnagy]

Nézze meg más lapját! És ahhoz hasonlóan csinálja meg! Illetve ahol képet kértünk, ott nem láttunk róla képet!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.