James Noah Jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ruszokornel

Újonc
2025. 06. 08.
10
1
LS karakter
James Noah
LV Karakter
James Noah
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: ruszokornel​
2. Hogyan szólíthatunk?Kornél​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 15737​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Más szeveren voltam már rendőr​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ruszó Kornél vagyok 17 éves informatikát tanulok jelenleg. az rp világba már több éve benne vagyok azon belül is itt az mta-n az esetek 95%ban itt voltam. szertek jatszani és csapatban lenni​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív tulajdonságok: fegyelmezettség, segítőkészség, bátorság Rossz:Néha kicsit lusta.Időnként túl szigorú. Néha nehezen kezeli a stresszt.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: James Noah​
2. Születési helye, ideje: 2000.01.19 Ózd,Magyarország​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma​
4. Büntetett előéletű? sajnos igen de már meg váltoszott az életem és a jó útra akarok térni.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy jó csapatban segiteni a várost és minél magasabb pozicioban​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? megállitanam meg várom mig le állitja a motort ki szállok oda megyek be mutatkozom majd el kérem az iratokat ellenőrzőm és az autót is majd ha minden rendben tovább engedem.​
8. Mi maga a rendőrség? a rendőrség egy állami szerv aminek a szerepe a közrend és a biztonság be tartásért felel​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
a közvetlen feletttes a napimunkádat irányitja a másik meg az egész munkádat ellenőrzi​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? elsőnek is megnézem hogy milyen priusza van és hogy jelenleg hogy viselekdik és az alapjan döntök​
11. Meséljen magáról pár mondatban. James Noah vagyok 25 éves és nagyjábol 1,5-2 éve vagyok a városban a barátaimmal sajnos a testvéremnek el kellet hagyni a várost igy a család részéről magamba maradtam. Dolgozam már taxis ként is illetve saját bizniszekkel foglalkozom (autó kereskedés) viszont most már szeretnék egy stabil munkahelyet jó csapattal és segiteni a várost!​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? fedezékbe vonulok,radion segitséget kérek életveszély esetén tüzet nyitok​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? biztositom a helyszint le foglalom az anyagokat le tartoztattom majd be viszem labor vizsgálatra az anyagot a személyt meg ki hallgatóm az adott illetőt​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Thomas Cartel r.Vezérezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.