James Kingson jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rajmiika

Újonc
2026. 01. 19.
1
0
LS karakter
James Kingson

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Rajmii​
2. Hogyan szólíthatunk? Rajmund​
3. Hány éves vagy? 20​
4. Játtszott perceid száma? 98 perc (persze ez gyarapodni fog)​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Nem kaptam!​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Kun Rajmundnak hívnak 20 éves vagyok, és egy kisebb városban lakok barátnőmmel Csongrád megyében. Jelenleg a készenléti rendőrségnél dolgozok, mint rendőrjárőr. Nincs túl sok hobbim, számítógépezni szoktam leginkább.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Segítőkész, magabiztos, határozott. Negatív: Türelmetlenség, gyakran mondok trágár szavakat.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: James Kingson​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1999.01.02​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretnék minél jobban előretörni, akár magasabb beosztásba kerülni.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Napszaknak megfelelő köszönés, név, szolgálati hely, jelvényszám. Iratok elkérése. Ha fokozott ellenőrzés van akkor ruházat átvizsgálás, csomagátvizsgálás, majd ha mindent rendben találtam, akkor lezárom az intézkedést. Közlöm vele, hogyha az intézkedéssel bármi probléma lépett fel, akkor panasszal élhet a Kapitányságon az előljárómnál.​
8. Mi maga a rendőrség? Állami fegyveres rendvédelmi szerv.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Feljebbvaló: Magasabb rendfokozattal rendelkezik. Szolgálati előljáró: Magasabb beosztásánál fogva parancs vagy utasítás kiadására jogosult.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Attól függően fogok dönteni, hogy mennyiszer volt visszaeső az illető, illetve milyen priusszal rendelkezik pontosan, mi miatt marasztalták el korábban.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. James Kingsonnak hívnak, Los Santos városában születtem 1999.01.01-én. Nincs gyermekem, sem élettársam, egyedül csak egy háziállatom van. Ezért választottam a rendőrség köreit. Főiskolával rendelkezem, amit a Los Santosi főiskolán végeztem rendészeti körben.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amennyiben van rá lehetőségem erősítést hívok, és az üldözött járművet minél hamarabb kivonom a közforgalomból. Amennyiben külterületen helyezkedik el az üldözés és nem veszélyeztet közbiztonságot illetve nem okozok anyagi károkat a legjobb tudásom szerint figyelmeztető lövéssel, esetleg a kerekek kilövésével próbálom megfékezni az ámokfutót.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Az illetőt mindenképp előállítom, majd meghallgatom a történtekről, illetve hogy miként kerültek azok a tárgyak a csomagtartóba. A csomagtartóban lévő tárgyakat mindenképp lefoglalom. Az illetőt pedig előállítás után mérlegelve, ha van enyhítő körülmény az alapján szankcionálom.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Thomas Cartel r. Altábornagy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.