James Diaz jelentkezése

KissAron

Újonc
2025. 08. 11.
1
0
LS karakter
James Diaz
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: kissaron0518​
2. Hogyan szólíthatunk? Kiss Áron​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 6391​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Áronnak hívnak 17 éves vagyok már több mint 3 éve rp-zek már most fivem-en is elég sokat vagyok aktív, szeretnék egy jót rp-zni a rendőri közösségben.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Negatív: ha valaki értetlenkedik gyorsan felhúzom magam, nem szeretem ha valaki olyan csinál valamit amihez nem is ért, ha gyorsan kell mindent is csinálni akkor van mikor hibázok. pozitív: állatbarát vagyok, szeretem az állatokat, becsületes vagyok és belátó​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: James Diaz​
2. Születési helye, ideje: 1997.07.21 Los Angeles​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Remélhetőleg magasabb fokozatban, mint egy őrmester​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? először is felszólítom levillogom felreáll és elkérem tőle az iratokat ha van minden és minden érvényes akkor megkérem hogy nyissa fel a csomagtartót mert megnézem van e kötelező felszerelés ha van akkor továbbengedem ha nincs akkor pedig megírom a csekket.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami hivatalos szervezet amelynek fő feladata a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése és felderítése valamint a jogszabályok betartatása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes aki közvetlenül irányít a munkámba, Feljebbvaló mindenki, aki magasabb beosztásban van nálam.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Jogszabály, BTK alapján​
11. Meséljen magáról pár mondatban. James Diaz vagyok 29 éves. Nagyon jól tudok vezetni,egyetemet végeztem kitanultam mindent amit egy rendőrnek tudnia kell.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Lerádiózom hogy hol történt, hányan vannak és melyik egységre nyitottak tüzet, ha engedélyt kapunk rá akkor tüzet nyitunk a keréke.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Megkérdezem tőle, hogy tudja e mi van a csomagtartóban és tudja-e mi az​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: kapni fogsz egy privát üzenetet))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Alezredes]