- 2025. 10. 21.
- 6
- 1
- LS karakter
- Sergio Alvarez
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: Patrick2. Hogyan szólíthatunk? Krisz vagy Krisztofer3. Hány éves vagy? 154. Játtszott perceid száma? 85225. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen voltam NAV-os7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok Krisztofer vagyok 15 éves.Szeretek sportolni és játszani, Nem régen kezdtem el boxolni 1 hónapja de már nagyon tetszik.Szeretek horgászni, és motorozni.Ami azt illteti már voltam rendvédelmes itt is és más szerón is itt NAV-os voltam HL SA styleon pedig rendőr ugyhogy tudom a járást. igazábol ennyi amit tudni lehet rólam ja meg hogy 9 vagyok de vissza maradtamaz ovodában 1 évet.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:Kedves,jószívű,segítőkész. Negatívum:gyorsan elfelejtek dolgokat,nehezn jegyzem meg a dolgokat, és nagyon ideges tudok lenni ha valaki nem tisztelettel beszél velem.Általános adatok
1. Teljes neve: Jamal D Mendel.2. Születési helye, ideje: 2005.3. Legmagasabb iskolai végzettsége:Egyetem4. Büntetett előéletű? nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? A főnők jobbkezének gondolom magam 2 honap mulva.6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen szolgáltam.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?1.köszönök
2.bemutatkozok
3.elmondom miert lett félre állítva.
4.el kérem az iratait.
5.megnézem hogy érvényesek e még.
6.majd vissza adom
7. megkérem hogy nyissa ki a csomagtartót.
8.majd megnézem hogy benne vannak e a kötelező dolgok PL:EÜ doboz és háromszög
9.majd bezáratom
10.elköszönök és tovább engedem.
8. Mi maga a rendőrség? a rendőrség az arra szolgál hogy megelőzze a bűnt és segítse a városlakókat.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?a közvetlen felettes ő parancsolhat nekem a feljebb való pedig nem minden esetben.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Priusz sullyosága szerint.11. Meséljen magáról pár mondatban. Sziasztok Jamal D Mendel vagyok 20 éves.Szeretek sportolni és edzeni.Hobbim a motorozás és a horgászás. KB egy éve voltam NAV-os és ott elég jol teljesítettem de viszont el kellet mennem a városbol egy kissebb időre így ott kellett hagynom sajnos. De viszont most haza értem és szeretnék ujra rendvédelmis lenni.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? megpróbálom kikerűlni a golyókat de nem életveszélyesen majd lakott teruleten kivul megprobalom ki pitelni.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? letartóztatom majd beviszem kihallgatásra.