Jamal D Mendel jelentkezése a Rendőrséghez.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

shewantskrisz

Újonc
2025. 10. 21.
6
1
LS karakter
Sergio Alvarez
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Patrick​
2. Hogyan szólíthatunk? Krisz vagy Krisztofer​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 8522​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen voltam NAV-os​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok Krisztofer vagyok 15 éves.Szeretek sportolni és játszani, Nem régen kezdtem el boxolni 1 hónapja de már nagyon tetszik.Szeretek horgászni, és motorozni.Ami azt illteti már voltam rendvédelmes itt is és más szerón is itt NAV-os voltam HL SA styleon pedig rendőr ugyhogy tudom a járást. igazábol ennyi amit tudni lehet rólam ja meg hogy 9 vagyok de vissza maradtamaz ovodában 1 évet.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:Kedves,jószívű,segítőkész. Negatívum:gyorsan elfelejtek dolgokat,nehezn jegyzem meg a dolgokat, és nagyon ideges tudok lenni ha valaki nem tisztelettel beszél velem.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Jamal D Mendel.​
2. Születési helye, ideje: 2005.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége:Egyetem
4. Büntetett előéletű? nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? A főnők jobbkezének gondolom magam 2 honap mulva.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen szolgáltam.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?
1.köszönök​
2.bemutatkozok​
3.elmondom miert lett félre állítva.​
4.el kérem az iratait.​
5.megnézem hogy érvényesek e még.​
6.majd vissza adom​
7. megkérem hogy nyissa ki a csomagtartót.​
8.majd megnézem hogy benne vannak e a kötelező dolgok PL:EÜ doboz és háromszög​
9.majd bezáratom​
10.elköszönök és tovább engedem.​
8. Mi maga a rendőrség? a rendőrség az arra szolgál hogy megelőzze a bűnt és segítse a városlakókat.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
a közvetlen felettes ő parancsolhat nekem a feljebb való pedig nem minden esetben.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Priusz sullyosága szerint.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Sziasztok Jamal D Mendel vagyok 20 éves.Szeretek sportolni és edzeni.Hobbim a motorozás és a horgászás. KB egy éve voltam NAV-os és ott elég jol teljesítettem de viszont el kellet mennem a városbol egy kissebb időre így ott kellett hagynom sajnos. De viszont most haza értem és szeretnék ujra rendvédelmis lenni.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? megpróbálom kikerűlni a golyókat de nem életveszélyesen majd lakott teruleten kivul megprobalom ki pitelni.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? letartóztatom majd beviszem kihallgatásra.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Privát üzenetben fogunk keresni! ))
Tisztelettel:
Don Price r. Dandártábornok

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.