Jake Morrison - Adminsegéd Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kristof.81

Újonc
2025. 12. 22.
25
26
LS karakter
Jake Morrison
dawndgh.png

Jelentkezési Lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Kristófnak hívnak és 17 éves vagyok.
Account ID-d?
> 9974.
Hány játszott perccel rendelkezel?
> 16.928 perccel.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel!)
> Őszintén bevallva nem tudom hogyan kell Igmurra feltölteni, ezért csak így csatolom.
dawnmta.ucp.png

Mutatkozz be pár mondatban! (Legalább 5-6 összefüggő mondat.)
> Kristóf vagyok 17 éves szeretek RP-zni, focizni, sportolni, telefonozni, tanulni, és játszani egyaránt. 2008-ban születtem Székesfehérvár városában, Jelenleg középiskolás vagyok, 9-10. osztályba járok. Tizenegy éves koromban át estem egy műtéten ami segítette a mozgás korlátozottságomat javítani és még ezzel élem mindennapjaim. Akinek nagyon sokat köszönhetek az életem során az az anyukám és a mamám meg még a Budapesti Semmelweis Egyetem, ők hárman segítették az életem és a lábam javulását. Nagyon könnyedén barátkozok akár idegenekkel is. Ugye 9. osztályos 7vagyok Fehérváron járok suliba. Szeretek RP-zni és lassan 3 éve, hogy elkezdtem SA:MP-on RP-zni. Ez a 17.-dik életév egy nagyon-nagy mérföldkő az életemben ugyan is már csak egy év és 18 éves leszek, (néha még az óvodába vágyok vissza amikor fárasztó a suli). Szeretek XBOX-zni is és még sok mást.
Mi egy adminsegéd feladata?
> Az adminsegéd a legalacsonyabb rang, ő az aki segít a játékosoknak, válaszol a kérdéseikre, apróbb dolgokban intézkedik, de nagy jogköre nincs és komolyabb ügyeket átad a felettes adminoknak.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Szerintem egy jó adminsegéd az a fajta segítőerő, aki nem tolakszik, de mindig ott van, ha kell. Türelmes, mert a játékosok néha ugyanazt kérdezik ezerszer és nem vágja rájuk hogy „ezt már megmondtam”. Gyorsan tanul, mert a legalacsonyabb rangon van, szóval fel kell szívnia mindent a felettesektől. Segítőkész, nem akarja éreztetni, hogy ő most a nagy főnök, inkább baráti módon válaszol. És tudja a határait, ha valami komolyabb ügy jön, nem játsza a nagy hatalmút, hanem átadja annak, akinek joga van dönteni. Szóval nyugodt, segítőkész, megbízható, és nem él vissza a kis jogkörével.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Mert imádok segíteni a játékosoknak, és a DGH pont az a hely ahol ezt csinálhatom. Már most is élvezem, hogy válaszolok a kérdésekre, elmagyarázom a dolgokat és ha valaki elakad, megmutatom neki a megoldást. A DGH-ban tanulhatok a tapasztaltabb adminoktól, fejlődhetek és közben nem az a célom hogy hatalmaskodjak, hanem hogy tényleg megkönnyítsem a játékosok életét. Szóval azért lennék a DGH tagja, mert szeretek a háttérben dolgozni, hasznos lenni és részese lenni egy csapatnak ami nem a rangról szól, hanem arról hogy mindenki jól érezze magát a szerveren.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
> Mert nem a rangért hajtok, hanem azért, hogy tényleg segítsek. Türelmes vagyok, az „ugyanolyan” kérdéseket is ugyanúgy elmagyarázom tizedjére is anélkül, hogy ideges lennék. Gyorsan tanulok szóval nem fogok minden apróságért a feletteseimet zaklatni, utánanézek, megjegyzem. Tudom hol a határom és nem akarok nagyfőnököt játszani, ha valami komolyabb ügy jön, átadom a megfelelő embernek. Barátságos vagyok, nem lekezelő és nem élek vissza a jogkörömmel, csak azért vagyok ott, hogy a játékosoknak könnyebb legyen.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörre?
> Hétfőtől-péntekig kb. 2-3 órát, de ez hétvégente lehet több is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Városháza, autósiskola és egy munka a szerveren. Miért? Azért, mert a városházán ki tudja váltani a személyes okmányait, az autósiskolát azért, mert meg tudja csinálni a jogosítványt és kisebb eséllyel büntetik meg és valamelyik munka a szerveren, mégpedig azért, mert tud magának gyűjteni egy kezdőtökét.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat!
> Kezdenék a pozitívval. Először is segítőkész vagyok, érett gondolkodásúnak gondolom magam és türelmes vagyok. Folytatnám is a negatívval. Először is hirtelen haragú vagyok, makacs és nem nagyon szeretek kérdezni, de a negatív tulajdonságaimon mindig próbálok javítani.​

Utoljára szerkesztve:
Szia, a lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk ! Egy szóbeli meghallgatás végett keress fel engem vagy Dent.

• Imádom
Reactions: kristof.81
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.