Ivan Dimitrov OKF-Jelentkezése.

palika255

Újonc
2025. 11. 29.
6
0
LS karakter
Ethan Gardner

Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Ivan Dimitrov
Születési helye, ideje: Losantos. 2002.08.07.
Bejelentett lakcíme: Losantos-Palominó
Legmagasabb iskolai végzettsége: Közép-Iskola Érettségi
Megszerzett szakmák, képzettségek: Katasztrófa Védelem.
Nyelvismeret: Angol.
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Azért szeretnék csatlakozni az OKF kötelékéhez mert mindig is vonzott a hivatás amely egyszerre igényel fegyelmet szakmai felkészültséget és elhivatottságot Számomra kiemelten fontos hogy a munkámnak valódi értelme legyen és hogy aktívan hozzájárulhassak mások biztonságához Az OKF-ben lehetőséget látok arra hogy egy jól szervezett professzionális csapat tagjaként fejlődjek tapasztalatot szerezzek valamint éles helyzetekben is helytálljak Motivál a kihívás a csapatmunka és az a tudat hogy a szolgálatommal közvetlenül segíthetem a közösséget.

Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Amennyiben egy számítógépes teremben tűz keletkezik elsődlegesen megőrzöm a nyugalmamat és felmérem a helyzetet Azonnal riasztom a bent tartózkodókat és megkezdem a helyiség kiürítését a legközelebbi biztonságos menekülési útvonalon Ha a tűz kisméretű és biztonságosan megközelíthető áramtalanítást követően a megfelelő típusú tűzoltó készülékkel elektromos berendezés esetén porral oltó vagy CO₂ megkísérlem az oltást Amennyiben az oltás nem biztonságos vagy a tűz terjed haladéktalanul értesítem a tűzoltóságot elhagyom az épületet és a kijelölt gyülekezési ponton várok további utasításokra A saját és mások testi épsége minden esetben elsőbbséget élvez.

Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
A felderítés során a lángoló lakóházban a társam egy mennyezeti elem leszakadása következtében megsérül és mozgásképtelenné válik Azonnal jelzem rádión a helyzetet és erősítést kérek pontos helymeghatározással A saját biztonságom fenntartása mellett megkezdem a társam állapotának gyors felmérését eszmélet, légzés, vérzés Szükség esetén haladéktalanul beavatkozom légútbiztosítás súlyos vérzés csillapítása stabil oldalfektetés A veszélyforrásokat amennyiben lehetséges megszüntetem vagy minimalizálom majd a társam kimentését megkezdem a legbiztonságosabb irányba a szabályos mentési technikák alkalmazásával A kiérkezett egységekkel együttműködve biztosítom a sérült átadását és a további intézkedések végrehajtását A beavatkozás során elsődleges szempont a személyi biztonság és a szakszerű fegyelmezett eljárás.

Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
Amikor egy lakástűzhöz érkezünk első lépésként a helyszín gyors felmérése és a veszélyek felmérése történik Ellenőrzöm hogy vannak-e bent tartózkodók és szükség esetén azonnal megkezdjük a mentést A kiérkezéskor a járműveket és felszerelést a szabályos helyekre állítjuk a vízellátást biztosítjuk és felállítjuk a beavatkozási területet Megkezdjük a tűz oltására alkalmas technika előkészítését hoses, porral oltó, CO2 stb miközben a bevetési parancsnok utasításait követjük A személyi védőfelszerelés teljes körű használata a kiürítési útvonalak biztosítása és a biztonságos koordináció minden esetben elsődleges.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
Számomra a csapatmunka azt jelenti hogy minden tag felelősséggel és együttműködve végzi a feladatát tudva hogy az egyéni teljesítmény a közös sikerhez járul hozzá Egy jól működő csapatban mindenki kiegészíti a másikat információt ad támogatást nyújt és szükség esetén átvállalja a feladatokat hogy a közös cél az emberek védelme és a veszélyhelyzetek hatékony kezelése teljesüljön A csapatmunka számomra fegyelmet bizalmat és a közös felelősségvállalást jelent ahol a személyes ambíciók a közösség szolgálatához igazodnak.

- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Palika vagyok és nagyon szeretek szerepjátékokban részt venni Élvezem a karakteralkotást a történetmesélést és azt amikor együtt hozhatunk létre izgalmas kalandokat másokkal.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
11 207 perc Óra 187
UCP Előzményről kép: (imgur)
És 3Banom van az egyiket véletlen kettőt kaptam. és a Kicket meg Restart miatt
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Szeretnék a frakció tagja lenni mert vonz a tűzoltói munka izgalmas kihívásokkal jár és szeretek csapatban dolgozni mások megsegítéséért Emellett szeretnék tapasztalatot szerezni és aktívan részt venni a közösség életében.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Nem voltam még Soha legális frakcióban Csak illegális és ebből volt Kettő a miragla-ból azért léptem ki mert nem szerettem a közönséget. bloods-ból meg azért léptem ki mert inkább a Legális Frakció-t Jobban szeretem.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.02.16
Aláírás: Ivan Dimitrov

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező

Ezúton értesítjük, hogy a be nyújtótt jelentkezés lapját,Országos Katasztrófavédelem Főigazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóság
ELFOGADTA

Keress fel Discordon:csakwgyautofan