- 2025. 07. 01.
- 66
- 5
Frakciópályázat: Taxitársaság
Önéletrajz:Név: Ivan Brooks.
Életkor: 25.
Lakhely: Los Santos.
Végzettség: Szakmunkás, gépész, állatorvos.
Jogosítvány: B kategóriás.
Munkatapasztalat: Buszsofőr, bányász, Supi Trans, Favágó.
Készségek: Városismeretség, szabálykövető, kedves és udvarias.
Motiváció: Szeretném én elindítani újra a taxitásraságot, szeretném hogy a városlakóknak ha szüksége vagy egy fuvarra akkor tudjunk nekik segíteni.
Tervek:
Szeretnék egy összetartó közösséget építeni, és motiválni az embereket arra, ahol tudsz ott segíts. Szeretnék egy taxitársaságot azért hogy az embereknek tudjunk segíteni ha gond van, vagy csak egy fuvart kérnek, mert valami probléma történt és rá szorulnak, valamint egy új munkalehetőséget szeretnék nyújtani a városnak.
Célok!
Szeretnék a városnak egy új munkalehetőséget nyújtani, valamint ha egy új városlakónak szüksége lenne egy kis segítségre akkor tudjon jelezni nekünk, és mi segítünk. Nem csak az új városlakóknak, akárkinek aki rászorul. Szeretnék egy olyan közösséget kialakítani, akik segítenek ha bajvan akár ki is legyen az, egy gazdag vagy nem túl gazdag, akik nem ezt veszik figyelembe hanem azt, hogy látja hogy esetleg nem tud eljutni A-ból B-be, akkor rá kérdez, még akkor is ha azt mondja hogy nem, ha pedig bele eggyezik akkor segítek neki és már segítettél is máson, amivel ő is jól járt és az is aki elvitte. Szeretném a városlakóknak bizonyítani hogy így is lehet pénzt keresni elég könnyen és egyszerűen, és ez egy élvezhető munka, nem pedig csak a sima munkák vannak hanem egy új lehetőség amiben kipróbálhatják magukat.Frakció felépítése:
Rangok: Próbaidős sofőr, Betanult taxisofőr, Tapasztalt taxisofőr, Junior Taxis, Taxisofőr, Senior Taxis, Diszpécser, VIP sofőr, AL igazgató= max-2 Igazgató=1.
"Miért téged válasszunk?"
Szeretnék egy frakciót és már egy ideje nézegettem miket lehet pályázni, de eggyiket sem éreztem a magaménak, de most megcsillant a fény a szememben hogy ez az, én ezt szeretném (persze ha sikerül), már fejben elterveztem mindent hogy mi hogy lenne jó, miként kéne csinálni. Szeretném ezt a frakciót elvállalni, szeretnék a járékosoknak egy új munkalehetőséget nyújtani, és annak aki más szerveren taxis volt az is tudjon ebben résztvenni ha akar, mert már volt egyszer taxitársaság, akkor nem volt túl sok hívás de mivel be jöttek az npc- hívások ezért szerintem sok jelentkező lenne."Miért NE téged válasszunk?"
Az idő beosztásom nem a legjobb, de törekedem arra hogy minden jó legyen, ezt arra értem hogy este fele későbbi órákban tudok lenni, van amikor nap közben is, de minél több időt szakítanék a szerverre, amint van szabadidőm ezzel fogok foglalkozni, ha fent leszek a szerveren akkor ezzel foglalkozom nem mással.
"Skin modok, ha szükséges"
Nincs rá szükségem.
Nincs rá szükségem.
"Mappolás, ha szükséges"
Az alap taxitársaság telepe és oda körbe egy kerítés valamint egy kapu.Referenciák
Voltam már több frakció tagja, PL.: Rendőrség, Iris Maffia, Bratva. Rendőrségtől ki léptem, Iris Maffia:CK, Bratva: nem tudom ok nélkül ki lettem lökve.
Utoljára szerkesztve:
.png)