Isabella Moreau DGH jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

alexito22

Újonc
2025. 07. 03.
14
7
LS karakter
Nina Vale
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Alex, 15.
Account ID-d?
>5448
Hány játszott perccel rendelkezel?
>15146
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>https://postimg.cc/XZLmmTtG
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Alex vagyok, 15 éves, Budapesten élek. A szabadidőmben általában úszni vagy futni szoktam, de sok időt töltök a gép előtt is – játszom, videókat nézek, vagy beszélgetek a haverjaimmal. Régebben kb. másfél évig aktívan játszottam a SeeMTA szerverén, ami elég meghatározó élmény volt számomra, ott szerettem meg igazán a közösségi játékot meg az RP-t. Emellett érdekel a számítástechnika, és szívesen tanulok új dolgokat, mert úgy érzem, később ezzel szeretnék majd komolyabban is foglalkozni. Szeretek új embereket megismerni, főleg ha van valami közös témánk.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy adminsegéd feladata elsősorban az, hogy segítse a játékosokat, válaszoljon a kérdéseikre, és támogassa az újakat, ha valahol elakadnak. Emellett fontos az is, hogy figyeljen arra, mindenki betartsa a szabályokat a szerveren. Úgy gondolom, hogy ehhez elengedhetetlen a szabályzat jó ismerete, és az is, hogy az adminsegéd mindig példát mutasson a viselkedésével.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd segítőkész, türelmes, jól ismeri a szabályzatot, és példamutatóan viselkedik. Figyel a játékosokra, gyorsan reagál a kérdésekre, és támogatja a fair, élvezetes játékot.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretnék DGH tag lenni, mert szívesen segítek másoknak, jól ismerem a szervert, és szeretném aktívan támogatni a közösséget
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Azért mert megbízható, segítőkész vagyok, jól ismerem a szervert és a szabályokat, és komolyan veszem a feladatokat.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétköznap általában 2-3 órát (ez lehet több), hétvégén 3-4 órát.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1. Városháza: Ez egy eléggé fontos hely a városban, mivel itt tudják kiváltani a kötelező íratokat.

2. Pláza: Talán ezt tenném a város egyik legfontosabb pontjává, mivel itt mindent meg lehet vásárolni, ami a kezdéshez szükséges.

3. Autóiskola: Ez is egy eléggé fontos hely ahol a játékosok gépjárművet tudnak vásárolni öncélokra.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozítiv: Segítőkész, rugalmas, gyorsan alkalmazkodó.
Negatív: Néha olyan feladatokat is elvállalok, amiket nem biztos, hogy meg tudok csinálni. Eléggé szigorú vagyok magamhoz, és nehezen viselem a kritikát.​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.