- 2025. 03. 17.
- 57
- 34
- 20
- LS karakter
- Lena Wilk
Panasztevő InGame neve:
► Isabel Lafuente ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► David Stallen, Arif C Fredy ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Sziasztok, tegnapi nap folyamán történt pár dolog ami sajnos szúrja a szemem eléggé, a sztori: mentem Sf-be intézni a dolgaim, körforgalomnál elkezdtek követni, kerülgettek egy ideig, lelassitottam amikor beállt elém a srác, kiszállt majd elővette a fegyverét én pedig elmentem(mozgásban volt az autó, de 1v1 nincs pg) amikor elintéztem a dolgom vissza mentem ugyan azon az útszakaszon, ahogy mentem mellettük semmi rádiózás nem történt, csak vcban(valószinűleg discordon.) egy ideig követett majd ahogy a videón is látszódik hogy megállt, kiszállt, addigra én elindultam mire kiszállt, mentem pár métert majd pedig kilő minden ok nélkül(Elvileg én pg-ztem, ezt videóban latható hogy nem). Én erre hivtam egy admint, Dmnk jött ki, srácok dc-n bementek vc-ba a videót megmutatni neki, utólag Dmnk beküldte nekem is ooc chatbe a videót. Videóban pedig a két srác részéről több szabálysértés is törtent. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Videót biráló adminnak küldöm, nem szeretném kiadni nyilvánosan a srácok beszédét ami a videóban van. ◄
Megjegyzés:
► Összegezve: Mg, Dm, Fgh, admin jobbra balrával elintezte az ügyet. ◄