InGame Neved=Wladimir Pavlova Panaszra tett személy InGame neve=Nike Mana

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kristof2222

Újonc
2025. 03. 20.
4
0
LS karakter
Wladimir Pavlova
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:Wladimir Pavlova

Panaszra tett személy InGame neve:Nike Mana

Panasz oka, leírása, kifejtése: Olyan dolgokert vagyok bortonbe amit el sem kovettem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:Ooc megkerdeztem hogy mitt tudok vele kezdeni mert olyanert vagyok meg mindig boribe amit el sem kovettem.Azt irta hogy ic tudok panaszt tenni.Igen csak abban a pillanatba hogy leirta elszaladt es meg eselyem sem volt panaszt tenni.Es meg ovadekra sem volt lehetoseg.3-an voltunk a sracokal veluk ugyan ez tortent.Roviden annyi hogy rabolni voltunk es elmentunk valatani pont jott egy masik banda es egy kis ido utan az NNI 2 tarsam kocsiban ragadt nem tudtak kiszalni valami bug miatt sajnos nincs rola bizonyitek ezrt megrtem hogy ervenytelen.Meg a fegyvert sem vetuk elo.En nem sokat lattam mert eppen valtotam es a kamera szemszog nem arra nezett, miutan befejztem egybol sokolo es megkototek.Sracok pedig a kocsiban ultek mert nem tudtak kiszalni.Bevittek boribe tetek.Indok:REM RUM IFBE ITBE EKHSZSZ RB. Meg csak 1 szot szem valtotunk veluk.(Tolenka Nazarov,Tolenka Andrej es en,Dc-jobban eltudom magyarazni a tortenteket.Akar logot is tudok mutatni.)

Attachments

• IMG_20250320_205516.jpg
    IMG_20250320_205516.jpg
    628.2 KB · Látta: 128
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.