Imran West jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Aadam220066

Újonc
2025. 06. 12.
6
3
LS karakter
Imran West
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Ádámnak hívnak és 19 éves vagyok.
Account ID-d?
>958
Hány játszott perccel rendelkezel?
>2600+ mikor írom a lapot
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Ádám vagyok 19 éves. Most végeztem az iskolával, és kezdek bele a munkás életbe. Szabadidőmben általában gép előtt vagyok, és MTA-zok. Szeretek segíteni másoknak, és türelmes is vagyok. Szeretem szépen végezni a munkámat.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminok feladatának megkönnyítése, kezdő játékosok kérdéseinek megválaszolása.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Aki gyorsan érthetően és alaposan el tudja magyarázni azt, amit feltettek neki kérdésnek.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném kicsit segíteni az adminok munkáját. Általában délelőttől estig, akár hajnalig fent vagyok a szerveren, és sokszor tapasztalom azt hogy nincs fent adminsegéd. Szeretnék segíteni más játékosokon, és a frakcióm mellett egy + elfoglaltságot.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Türelmes vagyok, jó a beszélő képességem és szeretek segíteni játékosoknak mint IC mint OOC. Sokat vagyok fent a szerveren, és bárki akinek volt valami kérdése, mindig próbáltam segíteni a legjobb tudásom szerint. Közel 6 éve MTA-zok, és sok szervert megjártam már tehát van tapasztalatom is.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Amennyit fent vagyok egy nap a szerveren. ilyen 4-5-6 óra.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza, az iratok és a munka miatt. Szerelőtelep, itt sokszor nagyon jó RP-k szoktak lezajlani, és már csak a hallgatással is lehetne tanulni. Kórház, ha esetlegesen egy autóbalesetben eltörik a keze vagy a lába vagy esetleg mindkettő, akkor azt itt olcsón meggyógyítják neki.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Türelmes, kedves és közvetlen. Haragtartó vagyok, néha kicsit túlzásba esek a viccekkel, ha rossz kedvem van, annyira nem vagyok közvetlen.​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.