Illegál/legál balance

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

markincollig

Újonc
2025. 09. 10.
31
70
szeged
LS karakter
Ladislav Kucera Patyis
Tudom, hogy érzékeny téma, ezért próbálom normálisan leírni. Nyilván az a cél, hogy meglegyen az egyensúly.

Viszont tapasztalatból kicsit furán hat, amikor egy bevetési felszereléses PD-s több AR-15 lövést is túlél, ami idővel elveszi a kedvet az akción való részvételtől vagy szervezéstől.

A PD-sek 10-15 fővel bejönnek gyárba vagy jeffersonba ott a pajzs, flash, smoke és mostmár a sisak is.

Szerintem ezt simán lehetne normálisan finomhangolni. Nekünk elég sok idő és meló van a drog előállításában, meg a fegyverek és lőszerek beszerzésében. Nem támadásnak szánom, egyszerűen ez a tapasztalat.

Példa 1
Példa 2

Előre is köszönöm a hozzászólásokat, legyen az pozitív vagy negatív.

Utoljára szerkesztve:
Viszont tapasztalatból kicsit furán hat, amikor egy bevetési felszereléses PD-s több AR-15 lövést is túlél
Az sem realis h te kabitoszer hatasa alatt kibirsz tobbet
-A PD-sek 10-15 fővel bejönnek gyárba vagy jeffersonba ott a pajzs, flash, smoke és mostmár a sisak is.
Eddig 4 utokepes ember lehozta a gyarakat meg a jeffeket, mostmar tobb fog kelleni es csa

• Szomorú
Reactions: Robert67929
Tudom, hogy érzékeny téma, ezért próbálom normálisan leírni. Nyilván az a cél, hogy meglegyen az egyensúly.

Viszont tapasztalatból kicsit furán hat, amikor egy bevetési felszereléses PD-s több AR-15 lövést is túlél, ami idővel elveszi a kedvet az akción való részvételtől vagy szervezéstől.

A PD-sek 10-15 fővel bejönnek gyárba vagy jeffersonba ott a pajzs, flash, smoke és mostmár a sisak is.

Szerintem ezt simán lehetne normálisan finomhangolni. Nekünk elég sok idő és meló van a drog előállításában, meg a fegyverek és lőszerek beszerzésében. Nem támadásnak szánom, egyszerűen ez a tapasztalat.

Példa 1
Példa 2

Előre is köszönöm a hozzászólásokat, legyen az pozitív vagy negatív.
egyet értek , és a pd a fegyvereket kb ingyen kapja meg a löszert de mi illegálosok kell vegyünk fegyvert löszert meg drogot is egy akciora ami sokba tud kerülni

• Kedvelés
Reactions: Bence3441
az fkszamlarol vonja le a teknek meg a pdnek minden duty itemet nem ingyen van
értem fönök ur de az semmi le vonja a milliárdos számlárol egy m4 töli árát és mi el lövünk 150-200 at és ti 1-2 töltény áráért meg kaptok mindent ti csak a mesterkönyvet kell meg vegyétek. Nehogy már 30-50k miatt menjen csődbe a tek/pd személyenként

• Kedvelés
Reactions: Ervin43210 és Roy
értem fönök ur de az semmi le vonja a milliárdos számlárol egy m4 töli árát és mi el lövünk 150-200 at és ti 1-2 töltény áráért meg kaptok mindent ti csak a mesterkönyvet kell meg vegyétek. Nehogy már 30-50k miatt menjen csődbe a tek/pd személyenként
ha nincs penzed ne lojj m4el

ha nincs penzed ne lojj m4el
nekem van pénzem arra hogy m4 el löjjek csak itt arra szeretném fektetni a hangsúlyt ,hogy amit mi megkapunk milliókért ti meg kapjátok pár ezer ért és azt sem a ti zsebetekből fizetitek hanem az fk számálrol vonja le

nekem van pénzem arra hogy m4 el löjjek csak itt arra szeretném fektetni a hangsúlyt ,hogy amit mi megkapunk milliókért ti meg kapjátok pár ezer ért és azt sem a ti zsebetekből fizetitek hanem az fk számálrol vonja le
Akkor a renvedelem vegye maganak a cuccokat vagy mit szeretnel?

le vonja a milliárdos számlárol egy m4 töli árát
senkinek, vagy csak nagyon kevés F3 számla rendelkezik millárdos pénzzel. Nem csak az M4 töltényt vonja le, hanem mindennek ára van, a pajzsnak, a utilityknek, fegyverek és a többi.

nekem van pénzem arra hogy m4 el löjjek csak itt arra szeretném fektetni a hangsúlyt ,hogy amit mi megkapunk milliókért ti meg kapjátok pár ezer ér
És ezzel mi a probléma? Sehol sincsen olyan, hogy a rendvédelmisnek saját maguknak kell állni a felszerelés árait.
Az összes rendvédelmi szervnek onnan van pénze, hogy állami támogatást kap, ami egységesen online tagonként van lebontva, ha nincs senki fent, nincsen állami támogatás, illetve a lecsukásokból. Nincsen ingyen pénz, ez konkrétan az államból, és belőletek van fenntartva.

Amikor illegáloztam, igaz nem volt bent a sisak, de valahogy mindig lehetett countert találni a rendvédelem ellen, csak egy kicsit gondolkozni kell, és nem ketten elmenni ATMet fúrni, és lesz sikerélmény is.

• Kedvelés
Reactions: almoska1
Amikor illegáloztam, igaz nem volt bent a sisak, de valahogy mindig lehetett countert találni a rendvédelem ellen, csak egy kicsit gondolkozni kell
Igazad van lacam, viszont akkor meg ert valamit a rampage, oke oke tul op stb. viszont most 1-2 loves es eltunik a semmibe, nem kell olyanra csinalni mint regen volt, viszont ami most van a rendvedelem dolgaival szemben edes keves, es most atbillent az egyensuly a masik oldalra, ahelyett, hogy egyenlo lenne. Bugos volt a joint, meg meg valamelyik drog, emiatt el lett tuntetve a rampage. En mindig kokaint vittem, vagy parat es boven ellottek a sracok, nem tankoltam anno se sokat, ha csipas volt egy fejesbe estem.
Masik dolog meg nyilvan hulyeseg, nem lehet elvarni, hogy vegyen maganak a rendvedelmis felszerelest.
Remeljuk egyszer sikerul olyan egyensulyt talalni, ami mindenkinek megfelel.

Sziasztok.
Röviden, tömören kifejteni az én véleményem a helyzetről.

Hónapok óta megy a vita, hogy a rampage erős -gyenge stb, szerintem most egész jól be lett lőve. Ahogy elnéztem elég sok rendvédelmist alakító játékos van, és elég aktívak is, tehát az illegál most nem fog unatkozni. Véleményem szerint még elférne 2db illegális frakció, ha jó kezekbe kerülnének. ---> Ha még két frakció jelenne meg a szerveren akkor a rendvédelem még kevésbé fog unatkozni, ami jó a számukra. Másik oldalt nézve , ha ez a két frakció aktívan mozog, akkor még jobban megoszlik a rendvédelem ereje, ami az illegálnak kedvez.

Továbbá egy kis vélemény a felettem érkezett érvekre:

- Tény hogy "ingyen" van a rendvédelemnek a gear, viszont ez egy gazdagrp, másodszor a Nion elég szép buffot kapott és több 10 milliókat lehet kihúzni 20-30 perc alatt.

- Továbbra is meglehet ölni a rendvédelmet, főleg ha "taktikákat" használunk.( Volt már téma, hogy a sisak csak a fejüket védi, míg a rampage az egész testet.)

- Felesleges lenne megint belenyúlni a rampagebe, ha túl erős lesz megfog halni a rendvédelem, és átjönnek illegál.-> Aztán lehet élvezni hogy végigfúrjuk a mapot, úgy hogy senki sem jön ki ránk. ( Arról nem beszélve hogy egy map fúrás nagyjából 2 órát vesz igénybe és a végén nem annyira kamatozó főleg összetűzés nélkül.)

Végszónak pedig annyit hozzá tennék, ha valakinek elvette a kedvét hogy " gyenge " a rampage, akkor lehet menni RP-zni is. Gondolom nem kell mondanom, hogy az is kihalóban van.

- Nem az illegális tevékenységet végző playerek ellen irányul a véleményem, viszont az sem tekinthető egészséges állapotnak, hogy 4–5 illegális játékos sikeresen végrehajt egy akciót 15–20 rendőr ellen. Véleményem szerint egy ekkora rendvédelmi létszámból legalább 4–5–6 fő ugyan úgy ,,ütőképes".

- Nem állítom, hogy nincs probléma a sisakokkal, ugyanakkor jelenleg az illegális oldal hasonló nehézségekkel küzd, mint amikkel a rendvédelem hónapokon keresztül szembesült. Bízom benne, hogy idővel a vezetőség megtalálja a megfelelő közös megoldást, ez azonban érthetően nem percek kérdése. És türelemmel kell várni, nem pedig illegál sztrájkal.

Utoljára szerkesztve:

Részemröl ennyi. Kb 20 golyoba nem hall meg a rendör, én is löttem, meg a társa is.

A klippen az látszik, hogy 5 golyóval találod el a 20-ból az is testre ment.

Nem tudom min vagy felháborodva, ha a levegőt lövöd.

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
tedd 0.25x re és meglátod, vagy gyere call és megmutatom én, mindj összeszámolom hányszor löteem én meg meg merre, meg hányszor a társa!
Nézd meg, ha én tévednék, de irl 15 lövést akármennyire fell is vagy öltözve isteni csoda hogy tulélj, de ic egyfolytába ilyen. Ugyan 1 pd s öltözön fel, klippbe löjétek a fejit még meg nem hall kifizetem a respawn kártyát, és küldjétek be a klippet ha tévedek. minimum 5-10 fejes kell egy halálhoz. Meg azt se értem, hogy ic miért nem törik el a keze vagy valami, 7 lövés után is simán tud löni.....

Utoljára szerkesztve:
És nem értem gyurikám mi enyire vicces neked, mikor forditva volt nektek sem épp tetszet. Nem kéred most a napi logom, 2000 sor fix van hátha találsz hibát amiért szankcionálni tudsz? Vagy mostmár nem értem mire fell ez a közzöségrombolás.

Amugy meg ha ennyire érvelnek a droggokal a pd-sek akkor lehessen nekik is valami leggális drogot hordani! (Itt nálunk a zsandármérisek (tek) Azok akcio elött irl kokoznak tehét amugy épp mindegy volna), csak ne legyen a sisak ilyen szinten erös.
Drog alatt olyat értek, ic be kéne jelenteni a farmot vagy valami és bio fü pl, amitt bevetésen nyomhatnak a pd-sek is vagy valami ilyesmi.

VAgy legyen lekortlátozva, hányan jöhetnek ki pl gyár stb. Nem 10-15 rendör, hanem 2-3 és ugy is fer volna szerintem.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: Lehel
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.