Igor Zachary.

• Thread starter Thread starter Capika
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 98
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Capika

Újonc
2025. 06. 06.
7
2
LS karakter
Igor Zachary
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Cápika , Bali , Bálint.
Hány éves vagy?
24. életévemet töltöm novemberben.
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2025. 05. 19.

Hány játszott perccel rendelkezel?
15.140.
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
2-3 órát biztosan, hétvégén akár többet is.
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
T. Bálint-nak hívnak hegesztőként dolgozok lassan 6 éve, hobbi szinten enduro motorozok, ha időm engedi akkor a gép előtt szoktam ülni. Éltem 1,5 évet svájcban ott asztalosként dolgoztam, eléggé életrevalónak tartom magam.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Voltam más szerveren Honvédségben, eléggé szerettem azt az rpt, azt a közösséget, jó emlékek nekem ezért szeretnék újra a Honvédség tagja lenni.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Ezen a szerveren nem voltam még rendvédelmi frakcióban.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Parkolás felügyelet, 3 hónapot töltöttem ott. 3 Hónap után eléggé unalmassá vállt ezért léptem ki a frakcióból.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!

fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Igor Zachary.
Születési hely, idő: San Fierro. 1994. 11. 14.
Anyja neve: Mia Tracy.
Bejelentett lakcím: Los Santos Idlewood, Hauptsrasse 27.
Állampolgársága: Amerikia.
Személyigazolvány száma: 881601MC.
Neme: Férfi.
Családi állapota: Házas.
Testmagassága: 181 Centiméter.
Testsúlya: 87. Kilogramm.
Telefonszáma: +38-76-470-2896.

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos Police School.

Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): Secondary-level qualification in policing.
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: San Fierro Police Academy.

Nyelvismeret (ha van): Olasz.

Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Személy-Vagyon őr. , Targoncás papír, D kategóriás jogosítvány. (Busz).

Korábbi munkahelyek: Parkolás Felügyelet.
Munkaviszony fennállásának ideje: 2025.. 12. 10. - 2026. 02. 09.
Távozásának oka: Monoton munka, saját döntés alapján számoltam le.
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!

Nem volt még.

Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!

Nem voltam sem tanúként, sem vádlottként.

Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen, rendelkezem.

Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: D kategóriás jogosítvánnyal is rendelkezem, Buszra érvényes.

Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Igen rendelkezem. W87072P. Summer Glock 19.

Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!

Nem szolgáltam még.

fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.

Kelt: 2026. 02. 09.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: DeltaTM
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség
STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Igor Zachary!
Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.
A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.
Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,
Ryan Mitcell r. Vezérezredes
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.