Igor Vorkov Jelentkezési lapja

• Thread starter Thread starter AlexLS
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 82
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

AlexLS

Barangoló
2025. 06. 13.
116
80
31
LS karakter
Lorenzo Charline
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Alex-nek hívnak és 31 éves vagyok.
Account ID-d?
>8456
Hány játszott perccel rendelkezel?
>3 620 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>
ucp.png
Válaszod
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Alex-nek hívnak. 2009-ben kezdtem rp-zni még sa:mp kliensen. szóval régi motorosnak számítok ez idő alatt rengeteg szerveren jártam és játszottam. ezek közül kiemelt számban admin-ként is tevékenykedtem. Családos ember vagyok, van 2 gyermekem. dolgozom igy ahogy a beosztásom engedi ugy játszom. de a napi 7-8-9 óra ez mindig megvan. nagyon megtetszett a szerver és aktív részeseként is érzem már magam a szervernek.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd feladata hogy kisebb kérdésekben átvegye a terhet az adminoktól. segítse az adminok munkáját. és segítse mindenben a játékosokat bármilyen kérdésük is legyen.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd betart minden szabályt. ezzel is példát mutatva minden játékosnak. Mindig azonnal segít. egy jó adminsegéd aktív,és minden esetben válaszol.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretnék segíteni az adminoknak. hogy ők nagyobb ügyekkel tudjanak foglalkozni. szeretnék a játékosoknak segíteni hogy ha kérdésük támadna én megválaszolhassam.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>ugy gondolom megálnám a helyemet adminsegéd-ként. és mivel aktív játékos vagyok szerinted erősíteni tudnám a csapatot.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>7-8 óra természetesen hétvégén több.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Az első hely az a városháza lenne, ahol az okmányaikat és egyéb íratokat tudnak megcsináltatni., következne a korház. és utána az autóker.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Türelme, kedves,segítőkész./Munkamániás,feketehumorú,beszédes.​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.