igor javovic SHADE

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lacko22

Újonc
2025. 03. 20.
15
0
LS karakter
Igor jacovic
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

igor jacovic
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
shade
Panasz oka, leírása, kifejtése:
szép estét miközben depot melot kifagytam újra indototam a gépet miután vissza léptem már ki voltam bannolva
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/UBg5N6as
Megjegyzés:

nem értem a bant

Szia kilépésed után vártunk rád 15percet, nem jöttél vissza. Nem Depo melóba voltál, hanem egy rablás közben léptél ki. - Nem szép dolog a hazugság.
[2025-09-05 22:46:14] [Output] : Admin 2 Shade: (( csao. ))
[2025-09-05 22:46:17] [Output] : Thomas Wix: (( hali ))
[2025-09-05 22:46:17] [Output] : Admin 2 Shade: (( Mikor lépett ki? ))
[2025-09-05 22:46:22] [Output] : Admin 2 Shade: (( és kivolt? ))
[2025-09-05 22:46:23] [Output] : Thomas Wix: (( 6-7 perce ))
[2025-09-05 22:46:27] [Output] : Jonah Kory: (( Igor Jacovic kilépett a közeledben. [Kilépés] Távolság: 5 yard ))
[2025-09-05 22:46:32] [Output] : Thomas Wix: (( addig vartunk rad ))
[2025-09-05 22:46:32] [Output] : Admin 2 Shade: (( 53kor írj a reportba. ))
Nincs további hozzá fűzni valóm, a BAN-t jogosan kaptad.

Utoljára szerkesztve:
Dupla hozzászólást kerüljük - 40 Hibapont - William
de kifagytam nem direkt leptem ki hanem ki fagytam meg ertem hogy rablas kozepeben voltam de nem lattam volna hogy ic irtak volna vagy lehet nem vettem eszre

meg amugy depoztam csak a fiuk oda jottek es elem altak es nem tudtam hogy mit akkarnak es el kezdetm toluk el menni es mi kozben mentem ki fagytam ez vol es nem hazudok

es amugy nem volta az hogy ram fogtak a fegyvert meg semi en mint civil honnan tudjam hogy ez egy rablas akkart lenni uram

de semi baj akkor inakbb le varom a egy honapt es kesz de akkor se volt direkt ki lepes csak kifagytam
de ha arra van esely folytaom a rpt

és akkor kirabolnak es kesz semi bajt nem akkarok meg semi de nem ertem hogy ha valakinek 20 perc kell hogy ujra indujon a gepe akkor nem lehet varni hogy ujra lepjek meg ha fel akkarok lepni a szervere az meg 10 perc hogy fel lepjek ugy hogy olyan 30 perc amig fel lepek mert nem jo a netem meg lassu a gepem is de semi baj ha azt mondod hogy hazudok akkor semi baj te vagy a nagyob rangu ember igy nem csinahatok ezzel semit ugy hogy en eszt az ugyet le zárom szia és szep estet uram

Az unbant nem itt kell kérni, amint bírálva lesz a panaszkönyv javaslom tegyél egy UB kérelmet mivel vártunk rád bőven elég időt amint a logot is bemásoltam ide neked/nektek a srác azt írta 6-7 perce léptél ki, szóval 54-kor ha nem tértél volna vissza (amit nem is tettél mert hát ugye bannolva lettél) jár/járt a ban. - Szóval várom a bíráló admin válaszát. - Szép jó reggelt/ napot.

Sziasztok panaszt en fogom biralni, az admin jól járt el a kötelező 15 perc meg lett varva hogy vissza érj, nem értél. Ub kérelemmel próbálkozz, panaszod jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Shade
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.