Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: s.zoltandebrecen2. Hogyan szólíthatunk? Zoli3. Hány éves vagy? 274. Játtszott perceid száma? 823 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Rendevédelmis még nem!7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok Zoli vagyok 27 éves Debrecenben élek és itt is dolgozom Sofőrként! Párommal és a cicánkkal élünk együtt a saját lakásomban Debrecen szivében a belváros közepén igazaból nagy auto fanatikus vagyok rendelkezem is egy gyönyörü szép Audi A3-al de hobbinak megmaradt a videojáték szenvedélyem is ezzek mellet heti 3 napot járok le edzeni a nem messze lévő edző terembe.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Szeretek és tudok is csapatban dolgozni,Empatikus vagyok,Nyitott az uj dolgokra, Negativ:néha hirtelen haragu vagyok, Nehezen bocsátok meg, Sajnos nekem fontos a visszajelzés hogy mennyire vagyok jó lojális vagyok ez által el várom hogy értékelést adjanak rólam.Általános adatok
1. Teljes neve: Igor Brown2. Születési helye, ideje: Los Santos 1997.05.293. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma4. Büntetett előéletű? Nem rendelkezem büntetett előéletel!5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? A Kemény munka árán egy nagyobb pozicioban képzelem el magam a rendőrségnél. Elismert tagnként6. Szolgált már fegyveres szervnél? Vadászként tevékenykedtem ha ez számit hobbi szinten7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Első körben a hangos be mondót használván az előttem haladó gépjármüvet megállásra inteném ezzek után radióm segitségével értesiteném a köszpontot hogy igazoltatásban veszem részt a megfelelő rádio kodok segitségével természtesen. Ezzek után a Kedves vagy Kedvetlen sofőrtöl elkérném az iratait személyigazolvány,Jogositvány ezzeket mind mind meg gyözödve arról hogy valoban a megfelelő papirokat adta oda nekem felkerdezném a nevéről születési idejéről ha minden stimmel még egy általános ellenőrzést végre hajtanék a személygépjármüvén ha pedig ott is minden stimmel akkor további jó utat kivánnék8. Mi maga a rendőrség? Rendfentartó szerv. Akik az a dolga hogy mindent megtegyenek hogy békesség és rend legyen a városban!9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes 1 ranggal van fölöttem, míg a feljebb való nálam több mint 1 ranggal magasabb. Így a közvetlen felettesemnek is adhta parancsot.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Igazából ha vissza eső szabálysértő egyértelmüen az összeget is ugy határozzuk meg ha többszörös akkor pedig akár a jogostiványába is kerülhet!11. Meséljen magáról pár mondatban. Igor vagyok 27 éves és Los Santosban élek jelenleg még a szüleimnél de ennél többre vágyom és teszek is érte hogy feljebb küzdjem magam és remélem hogy a rendörség szineiben tehetem ezt meg! Szeretek Sportolni a levegőn lenni a sulyokkal való edzésben vagyok igazán otthon. A fegyverek is nagyon érdekelnek amint van valami ujdonság kiváncsian olvasom és vetem bele magam a fegyverek világába érdekes eszközök a felépitésük az elvük ahogyan müködik.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? A központott értesitem hogy tüzet nyitottak ránk és ha meg adják a tűzparancsot kerék lövéssel meg próbálom meg állítani a tüzelő bandát de e közben erősitést is kérek mi hamarabb!2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ki kérdezem hogy valoban nem tudja-e milyen szerek találhatóak a gépjármübe ha pedig továbbra is zavartan vagy csak szimplán tagad kész ténylek elé állitom hogy be kell fáradnia az őrsre kihallgatásra