Ignacio Cazal -> Rp őr [Helyette]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kisbalint

Újonc
2026. 02. 04.
9
6
LS karakter
Ebbe Ostrom
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Igancio Cazal
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
RP őr
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szó nélkül betesz Nonrp-re nem hajlandó megbeszélni sem, és ha megkérdezem miért nonrp annyit válaszol hogy tippelj.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2026-02-06 23:47:20] [Output] : [AdminJail]: Egy RP Őr bebörtönözte Ignacio Cazal játékost 90 percre.
[2026-02-06 23:47:20] [Output] : [AdminJail]: Indok: NonRP

Megjegyzés:

Valami nem király neki a forumon, ezért irtam én, ő fog válaszolgatni.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Egyeztetek az Rp őrrel és érkezem a válasszal.

Csá, hozzá tenném még a panaszkönyvhöz hogy ő úgy osztogat 90 percet, hogy lvl 4 kezdőként tiszta ucpvel követtem el azt a valamit amit ő nem volt képes elmondani.

• Kedvelés
Reactions: rey
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Egyeztettem az RP őrrel, megkaptam a szükséges videókat az esetről. A szankciód teljes mértékben jogosan lett kiosztva, amit egyébként hullagyalázás végett kaptad.

Az, hogy LVL 4-es voltál az incidensnél, nem befolyásolja az ügy kimenetelét, illetve nem mentesít a szankciód alól.

Minden adminisztrátori szerepet betöltő személy rendelkezik a szükséges információkkal, hogy mekkora mértékű szankciót oszt ki egy adott szabálysértés esetén.

A panaszod azon része, hogy nem tájékoztatott téged a szabálysértésedről teljesen érthető a részéről, hiszen az RP őrök kiléte "rejtett".

Azonban, az ügyben érintett egy másik adminisztrátor is, aki megkérdezte az RP őrt, hogy mégis mit követtél el és miért kaptad a szankciót, erre az RP őr nem megfelelően reagált és nem adott kellő tájékoztatást az esetről.

A panaszod részben jogos, az RP őr keressen fel egy elbeszélgetésre.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.