Ignacio Cazal - Alex

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

palmangels

Újonc
2026. 02. 04.
6
8
LS karakter
Ignacio Cazal
LV Karakter
Ethe Tanhol
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ignacio Cazal
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat. A szituáció abban merült ki, hogy ketten elmentek atmet fúrni és a pénzkazetták elsajátítása után sf gyár felé menekültek és be akartak rohanni. Pont akkor értünk ki mi is(renvédelmisek) és ahogy kiszálltak az autóból kapták az ólmot. Itt kiemelném hogy az atm fúró nagykaliberrel a hátán a társa 3 különböző fegyverrel Xbe szállt ki és akart befutni a gyárba. Ez meg lett általam akadályozva mert le lett lőve a kazettás ember. Erre sikerült admint hívniuk miszerint én előre lőttem és nem lőhetek amíg a hátukon van a fegyver szóval hagynom kell 2 nagykaliberest besétálni a gyárba és nem tehetek semmit. Alex szó szerint azt mondta, hogy nekünk rendvédelmiseknek engednünk kell ilyenkor besétálnunk őket a gyárba nem lőhetünk még akkor se ha a fegyvert látjuk rajtuk. Eddig a pillanatig tartom hogy mégpedig ilyen nincsen. Egyáltalán nem reális és sose volt ilyen, hogy be kéne őket engedni gyárba nagykaliberrel a hátukon mindig is lehetett lőni a befutó embert ha fegyver volt nála. Még ha fegyver nélkül fúrta volna az atmet a delikvens azt mondanám oké mert akkor nem voltán meggyőződve a szándékáról de azért ez így elég vicces.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2026-02-21 01:28:25] [Output] : Admin 3 Alex: (( szoval ebben a formában előre lővés volt a részedről. ))
[2026-02-21 01:28:28] [Output] : Zayden Knox: (( alex ))
[2026-02-21 01:28:29] [Output] : Zayden Knox: (( kiszáll az illegálos, majd engedje bemenni? ))
[2026-02-21 01:28:33] [Output] : Admin 3 Alex: (( engedje ))

Megjegyzés:
Kérésre csatolom a logot az egész aügyről. Zárásnak hozzátenném, hogy ez minden fajta RP(nem gazdagrp) szerveren egy engedélyezett dolog amit 5+ éve csinálunk rendvédelmisként de ha specifikusan ezen a szerveren nem az akkor behúzom fülem farkam és elismerem, hogy ezen a szerveren akkor mások a szabályok mint máshol és én hibáztam a szerverszabályzat nem ismerésében.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: slash és kisbalint
Szia.

A Szerver szabályzat pontosan le írja hogy "Tűzparancs csak akkor adható ki, ha a célpont előtte már lőtt a rendvédelemre." mivel te egy nagyon jó helyzetben voltál, ebből elég lett volna ha te szimplán rájuk tartod a fegyvert és ha ők fegyvert rántanak akkor pg lett volna a részükről. nem ez történt. ebben a formában Előre lövés történt a részedről. várom a bíráló admin válaszát.

Csá, biztos vagyok benne, hogy már futottak be és ha a lövésemre nem álltak meg akkor arra se álltak volna meg ha rájuk tartom. Vagy akkor az lett volna kitalálva, hogy ők futottak és nem látnak hátrafele.. Ez szerintem semmilyen formában nem állja meg a helyét. Ez a tűzparancs szabálypont meg egy kicsit más szituációra vonatkozik. Nyilván a tűzparancs egy járműre más szituációban adható ki mint ha előttem szállnak ki és akarnak berohanni darálni a gyárba nagykaliberekkel.

Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Az előre lövés a videóból tisztán látszik, melyet a szabályzat tilt. Ameddig a rendvédelmis nem érzi magát veszélyben addig nem lehet lőni. (Ha a gyanusított hátán van a fegyver, és nem vette elő, az nem elég indok.)

Az admin nem hibázott, a panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.