Humberto Santos Martinez jelentkezés

• Thread starter Thread starter koko34
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 76

koko34

Újonc
2025. 06. 01.
2
0
LS karakter
Humberto Santos Martinez
LV Karakter
Humberto Santos Martinez
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: koko34.​
2. Hogyan szólíthatunk? koko​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? 2053​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. 16 éves vagyok és Borsodban élek. Nagyjából 2 éve MTA-zok spanjaimmal. Aktívabban inkább az elmúlt egy évben. Szeretek új emberekkel ismerkedni és velük együtt működni.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: segítőkész, jó problémamegoldó képesség, elhivatott. Negatív: hirtelen haragú, jellemző hogy kimért vagyok és ingerlékeny​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Humberto Santos Martinez​
2. Születési helye, ideje: 1998.06.06 | San Fierro​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem, Jogi kar​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Mindenféleképpen arra törekednék hogy minél hamarabb minél több tudást tudjak és tapasztalatot elsajátítani hogy a nyomozói pályára léphessek.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először fény és hangjelzéssel majd a hangosbemondóba megállásra szólítom fel az ellenőrizni kívánt járművet. Ezután lerádiózom a rendszámot és az igazoltatást majd a rendszerben ellenőrzöm a gépjárművet. Kiszállok bemutatkozok és elkérem az iratokat majd belenézek a csomagtartóba. Ha minden rendben van elengedem ha pedig nincs akkor megteszem a szükséges intézkedéseket.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az a hatóság, amely vigyáz arra, hogy az emberek betartsák a szabályokat, és segítséget nyújt, ha baj van.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes közvetlen nekem ad parancsot még a feljebb való is adhat nekem parancsot és a közvetlen felettesnek is.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az illető priuszától függ hogy mennyivel növelem a büntetést.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Humberto Santos Martineznek hívnak. Egyke gyermekként születtem és egy szerető családban nevelkedtem. Apám jól menő autókereskedést vezetett édesanyám pedig tanár volt. A családunkban egy lejtmenet volt mikor anyám meghalt de sikerült felállnunk és újra normálisan ment az életünk.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Berádiózom hogy az üldözött(ek) tüzet nyitott(ak) majd erősítést kérek és tűzparancsot majd ha megkaptuk viszonozzuk a tüzet.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Beszállítom az őrsre majd kihallgatás keretein belül kikérdezem hogy az alkotó elemek hogyan miként és kitől kerültek hozzá.​

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: nagya2593-al))